Всі категорії
Додати товар

Alies of skin .molecular silk amino hydrating cleanser🩶 зволожуючий клінсер для...

630 грн -6% 595 грн
Опис

MOLECULAR SILK AMINO HYDRATING CLEANSER🩶 Зволожуючий клінсер для обличчя з шовковими амінокислотами

❇️25 мл ( повнорозмірний 100 мл 41 $)
🏷️630 грн

У 4 рази більше амінокислот шовку для шовковисто-м’якої шкіри зі свіжим обличчям.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ :
☑️амінокислоти шовку,
☑️вітамін С,
☑️органічна олія морінги,
☑️екстракти зеленого та білого чаю,
☑️астаксантин.

ПЕРЕВАГИ: Ефективне очищення, залишаючи шкіру зволоженою, м’якою, витонченою та сяючою.

⭐️Найкраще стало ще краще. Наша відзначена нагородами формула, тепер насичена 4-кратним збільшенням амінокислот шовку* та додатковими 10% активними інгредієнтами, а також вітаміном С, органічною сафлоровою олією, органічною олією морінги, екстрактами зеленого та білого чаю та астаксантином для ефективного очищення та пом’якшення , свіжа шкіра обличчя. Призначений для всіх типів шкіри, особливо для дуже сухої та чутливої.

Миттєво: шкіра ефективно очищається від макіяжу, сонцезахисного крему та щоденного міського бруду, зберігаючи життєво важливі поживні речовини та рівень вологи.💪🏼

При щоденному застосуванні: на 10% більше поживних інгредієнтів відновлює шкіру для м’якшого, витонченого та сяючого кольору обличчя.

Амінокислоти шовку є потужними антиоксидантами, які забезпечують мікроелементи та живлять шкіру. Вони діють як зволожувач, який відбирає воду та покращує поглинання вологи, відновлюючи та зволожуючи шкіру. Нове додавання амінокислот шовку в 4 рази, а також на 10% більше поживних інгредієнтів для запобігання висиханню шкіри робить нашу нову формулу ще більш придатною для дуже сухої та чутливої ​​шкіри.

Органічні олії сафлору та морінги розщеплюють бруд і забруднення, водночас живлячи шкіру, надаючи чудові відновлювальні властивості. Етилована L-аскорбінова кислота допомагає освітлити тьмяну шкіру, тоді як фосфоліпіди лецитину утворюють захисну плівку на поверхні шкіри, щоб утримувати необхідну вологу, зберігаючи шкіру здоровою та еластичною.

Ця улюблена клієнтами текстура перетворюється з насиченого густого гелю в обволікаючу ніжну піну, яка залишає шкіру м’якою, глибоко очищеною та готовою до наступного кроку вашої рутини.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?