Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий концентрат зі зволожуючим ефектом estée lauder advanced night repair.

280 грн -29% 200 грн
Опис

5ml

💞 Сироватка для чутливої та схильної до почервоніння шкіри. Легкий безолійний флюїд швидко всотується, миттєво зволожує та заспокоює шкіру, надає їй м’якість та еластичність. У разі регулярного використання сироватка зміцнює гідроліпідну мантію та захисний бар’єр. Тим самим вона знижує реактивність шкіри, запобігає появі подразнення та почервоніння в майбутньому. Advanced Night Repair Soothing Concentrate ідеально підходить для відновлення шкіри після процедури пілінгу.
Активні інгредієнти:
Bifidus Ferment — спеціальний екстракт дріжджів, який відновлює шкірний баланс, заспокоює, зменшує чутливість та підвищує стійкість до стресових факторів;
Трипептид-32 — ексклюзивний інгредієнт, що стимулює регенерацію.
Продукт некомедогенний, підходить для будь-якого типу шкіри, особливо чутливої, його протестували дерматологи. Концентрат не містить парабенів, фталатів, сульфітів, сульфатів, формальдегіду та похідних, парафіну, спирту, синтетичних ароматизаторів та інгредієнтів тваринного походження.

Як використовувати:
Наносьте на очищену шкіру вранці та ввечері перед своєю звичайною сироваткою, ідеально — перед сироваткою лінії Advanced Night Repair.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?