Всі категорії
Додати товар

Набір по догляду за обличчям з вітаміном с

645 грн
Опис

🎁Набір косметики з догляду за обличчям 3в1 з вітаміном С🍋

Набір від Top Beauty допоможе зволожити шкіру та наситити її поживними речовинами. Вітамін C зупиняє окислювальні процеси у клітинах, перешкоджає передчасному старінню, заряджає енергією, підвищує пружність шкіри.

Склад набору:

1.Пінка для вмивання з вітаміном С Top Beauty - ефективно позбавить шкіру від забруднень і залишків косметики, тонізує, нормалізує роботу сальних залоз. Вітамінізує, розгладжує, забезпечує шкірі здорове сяйво та вирівнює колір.

Об'єм: 150 ml
🏷️190.00 грн.

2. Крем із вітаміном С Top Beauty підходить для всіх типів шкіри, допоможе нейтралізувати наслідки стресу та впливу навколишнього середовища, надаючи шкірі комфортні відчуття м'якості та свіжості. У складі крему рослинні екстракти, які інтенсивно зволожують шкіру та постачають у неї необхідні вітаміни та мінерали.

Об'єм: 50 ml
🏷️235.00 грн.

3. Тонер з вітаміном С зволожуючий засіб освіжить зовнішній вигляд, надасть рівномірності та гладкості відтінку обличчя. Вітамін С позитивно впливає на стан епідермісу, освітлюють його, допомагає позбутися помітних почервонінь та дрібних недосконалостей.

Об'єм: 200 ml.
🏷️220.00 грн.

______________________
🏷️ціна за набір 645.00 грн. (можна окремо кожен продукт)

Виробник Україна 🇺🇦

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
  • 150мл
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?