Всі категорії
Додати товар

Some by mi bye bye blackhead 30 days miracle green tea tox bubble cleanser киснева маска-пінка

640 грн -11% 570 грн
Опис

Киснева маска-пінка для обличчя Some By Mi Bye Bye Blackhead 30 Days Miracle Green Tea Tox Bubble Cleanser має гелеву текстуру, ароматну, схожу на смузі з ківі та зелених фруктів, буквально за 30-40 секунд після нанесення на шкіру перетворюється на повітряну білизну піну.

Ретельно очищає пори шкіри від різного типу забруднень і одночасно розчиняє сальні корки, перешкоджаючи появі вугрів. Містить насичену танінами формулу, завдяки чому ефективно забезпечує звуження пор.

Пінка миттєво освітлює шкіру, відновлює тонус і свіжість.

Завдяки натуральній формулі може використовуватися найчутливішою шкірою.

Саліцилова кислота в складі засобу ефективно допомагає в розчиненні чорних і білих крапок для їх легкого видалення з пор.

16 видів чаю (центела, календула, розмарин, шафран та інші) підвищують еластичність епідермісу, зміцнюють його, запобігають появі нових забруднень і підтримують чистоту пор. Компоненти діють як сильні антиоксиданти, покращують мікроциркуювання крові, освітлюють, матують, нормалізують вироблення шкірного сала.

Спосіб застосування: нанесіть піну на суху шкіру тонким шаром, як маску. Після піноутворення додайте невелику кількість води, промасажуйте шкіру, змийте піну теплою водою.

120 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Тонізуюче Зволоження
Класифікація:
Корейська

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?