Всі категорії
Додати товар

Очищаюча пінка з гіалуроновою кислотою trimay hyaluron amino boost foam cleanser 120 мл

333 грн
Опис

Пінка з гіалуроновою кислотою Trimay Hyaluron Amino Boost Foam Cleanser - очищаюча пінка з гіалуроновою кислотою Trimay Hyaluron Amino Boost Foam Cleanser - м'яка пінка, що високо зволожує, з гіалуроновою кислотою і амінокислотами TRIMAY ідеально підійде для щоденного очищення шкіри. Пінка відмінно очищає шкіру від надлишків себуму, пилу, залишків макіяжу та інших забруднень, при цьому не ушкоджує захисний шар шкіри..

М'яка гіпоалергенна формула ідеально підходить навіть для найчутливішої та роздратованої шкіри. Пінка не руйнує гідроліпідну мантію шкіри та працює дуже делікатно. Має кремову консистенцію і утворює рясну пінку, мікро-бульбашки якої здатні проникати глибоко в пори, ефективно позбавляючи від забруднень.

9 видів гіалуронової кислоти. Високомолекулярна: утворює на поверхні шкіри зволожуючу плівку, забезпечуючи постійне зволоження та захищаючи від втрати вологи. Поглинає вологу ззовні та утворює еластичну зволожуючу плівку. Низькомолекулярна: утримує вологу на шкірі, забезпечуючи потужний зволожуючий ефект, підвищує зволожуючу здатність завдяки своїй проникаючій здатності. Понад низькомолекулярна з чудовою проникаючою здатністю підтримує внутрішнє зволоження та зволожує заломи шкіри, роблячи її сильнішою та здоровішою.
Комплекс 17 амінокислот відповідає за постійну регенерацію та оновлення клітин, виявляє глибоку anti-age дію, скорочує видимість зморшок і перешкоджає їх утворенню, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену та еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорового сяйва і пружності.
Лимонна кислота (AHA) пом'якшує та відлущує верхній ороговілий шар шкіри, покращує стан проблемної шкіри, вирівнює колір обличчя, підвищує гладкість та еластичність шкіри, захищає від фотостаріння шкіри, освітлює пігментні плями, зволожує шкіру. Стимулює синтез колагенових та еластинових волокон.
Лактобіонова кислота (PHA) забезпечує глибоке і тривале зволоження, має легку відлущувальну дію і прискорює оновлення епідермісу. Ця кислота має досить високі антиоксидантні властивості та сприяє зменшенню розпаду колагену.
Олія жожоба проникає глибоко в шкіру, зволожує та живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є чудовим антиоксидантом – регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри. Утримує вологу у клітинах шкіри, регулює гідробаланс. Перешкоджає розмноженню хвороботворних бактерій, позбавляє запалень і висипу, пом'якшує подразнену шкіру, лікує екземи, дерматити.
Гідролізовані глікозаміноглікани - речовини, споріднені з епідермісом і дермою, тобто вони присутні в нашій шкірі як органічні компоненти. Здатні зв'язувати воду та інші клітинні елементи, утворюючи цілісну монолітну матрицю, яка підтримує клітини шкіри разом і допомагає їй виконувати бар'єрну функцію. Цей так званий інтрацелюлярний або міжклітинний матрикс містить шари клітин шкіри разом, формуючи природний безперервний бар'єр ззовні. Збереження цього міжклітинного шару не дозволяє проникати в шкіру бактеріям, не випускає назовні вологу та підтримує поверхню шкіри рівною та гладкою. Також відповідають за пружність, стійкість та міцність шкіри, сприяють регенерації шкіри. Забезпечують протизапальну, захисну, кондиціональну та омолоджуючу дію.
Токоферил Ацетат лікує та запобігає виникненню еритеми, набряків та зморшок, викликані окисленням клітин, хімічним або фізичним впливом. Відновлює ліпідний баланс, запобігає випаровуванню вологи, відновлює функції клітин шкіри та знімає роздратування. Чинить антиоксидантну дію, нейтралізуючи окисний процес.
Кераміди NP швидко і легко проникають у глибокі шкіри, мають потужний антивіковий ефект і захищають епідерміс від негативного впливу навколишнього середовища. Вони сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення.

Засіб є гіпоалергенним, дерматологічно протестований і визнаний безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?