Всі категорії
Додати товар

Мʼякий гель для вмивання jumiso all day vitamin

480 грн
Опис

Очищуючий гель із сприятливим для шкіри pH 5.5, що містить антиоксидантний екстракт обліпихи, саліцилову кислоту (BHA), аскорбінову кислоту (вітамін С) та хлоргексидину диглюконат, від корейського бренду натуральної косметики Jumiso. Підходить для щоденного використання всім типам шкіри, включно з чутливою і проблемною.

Рекомендовано для:
- дбайливого очищення від залишків макіяжу та сонцезахисних засобів, надлишку шкірного сала, поту і дрібного пилу, підтримуючи кислотно-лужний баланс та оптимальний рівень зволоженності шкіри, перешкоджаючи появі сухості після вмивання.
- догляду за порами, підтримуючи їх чистоту та покращуючи тонус, зменшення висипів та запобігання появі запальних процесів, стимулюючи природний цикл оновлення клітин.
- делікатного освітлення пігментних плям та загального тону, вирівнювання рельєфу шкіри, підтримуючи її молодість, повертаючи сяйво і здоровий вигляд.

Об'єм: 150 мл, повний розмір.
Термін придатності: 20.10.2025

Повний склад:
Water, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Coptis Japonica Root Extract, Hippophae Rhamnoides Extract, Salicylic Acid, Ascorbic Acid, Acrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Chlorhexidine Digluconate, Citrus Paradisi (Grapefrult) Peel Oil, Limonene.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?