Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Заспокійлива есенція з полином i'm from mugwort essence - 160 мл

1050 грн
Опис

Концентрована есенція на основі всього одного компонента: ферментованого екстракту полину. Має заспокійливу, зволожуючу, відновлюючу та протизапальну дію. Допомагає позбавитися висипань, почервоніння та подразнення різного походження, цілюще впливає на жирну шкіру. Глибоко зволожує, регулює вироблення себуму та матує шкіру. Прискорює процес загоєння висипань, усуває почервоніння та свербіння. Антиоксидантні властивості сприяють боротьбі з окислювальним стресом та протистоянню негативному впливу УФ-променів. Вирівнює тон та покращує стан тургора кожного покриву. Засіб має рідку текстуру, добре нашаровується у 2-3 шари, миттєво вбирається, без слідів липкості та жирності. Є легкий трав'яний аромат, який на шкірі не затримується. I'm from Mugwort Essence можна використовувати для боротьби з демодекозом, дерматитами та іншими захворюваннями.
Активні компоненти:
Екстракт полину (100%) – зволожує та живить, забезпечує антиоксидантний захист для кожного покриву, допомагаючи запобігти пошкодженням, спричиненим ультрафіолетом, агресивними факторами зовнішнього середовища, стресом. Зменшує секрецію сальних залоз, сприяє загоєнню пошкоджень на шкірі, допомагає при акне. Має антибактеріальний ефект, заспокоює запальні елементи.
Спосіб застосування:
Нанести необхідну кількість есенції на ватний диск та акуратно протерти попередньо очищену суху шкіру обличчя. Для глибшого зволоження наносити долонями кілька шарів. Використовувати як локальну маску, змочивши ватний диск і прикласти компрес на 5 хвилин на роздратовані ділянки шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Білий
Розмір:
  • Другой
  • 10мл
  • 150мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Антіцелюлітне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження