Всі категорії
Додати товар

Пінка для очищення обличчя з екстрактом рожевого грейпфрута, 150 мл

204 грн
Опис

Опис товару

Ефективна м'яка формула відновлюючої пінки для обличчя THALIA глибоко очищає шкіру, при цьому не пересушуючи її. Допомагає підтримувати природний водно-ліпідний баланс шкіри та забезпечує дбайливий догляд за обличчям. Екстракт рожевого грейпфрута у складі пінки надає шкірі сяючого і здорового вигляду.

Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Читати повністю

Характеристики

БрендTHALIA

ВиробникAKTEN

Вага150 мл

Країна виробництваТУРЕЧЧИНА

ЗастосуванняДля зовнішнього використання нанести достатню кількість пінки у долоні, розподілити на вологій шкірі обличчя і вмиватися круговими рухами. Змити теплою водою.

ЗастереженняЗберігати із закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Тримати подалі від дітей, джерел тепла та прямих сонячних променів. Уникати попадання в очі. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

СкладВода, динатрію лауретсульфосукцинат, динатрію кокоамфодіацетат, натрію метил олеоіл таурат, бензиловий спирт, віддушка, ПЕГ-12 диметикон, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, тридецет-9, гліцерин, пантенол, дегідрооцтова кислота, екстракт плодів грейпфрута, екстракт шкірки грейпфрута, тетранатрій ЕДТА, аскорбілфосфат натрію, токоферилацетат, лімонен.

СтатьУнісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Інгредієнти:
Гліцерин Пантенол

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?