Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий гель-пінка для вмивання з глутатіоном та вітамінами medi peel glutathione...

620 грн
Опис

код 2346

Зволожуючий гель-пінка для вмивання Medi-Peel Glutathione Hyal Aqua Foaming Gel Cleanser відмінно підходить для сухої та зневодненої шкіри: засіб делікатно позбавляє пилу, надлишків себуму та залишків макіяжу, не пошкоджуючи гідроліпідний бар'єр. Слабокислотний гель ретельно видаляє всі забруднення без почуття стягнутості, залишає приємне відчуття свіжості та зволоженості після вмивання.
Гель сприяє утриманню вологи в клітинах, перешкоджає сухості. Рівень pH 5.5±1.0, близький до рівня pH здорової шкіри, підтримує природний бар'єр.
Чистий 99.5% глутатіон у складі гелю має антиоксидантну дію, запобігаючи передчасному старінню клітин. Глутатіон - це трипептид, який природно міститься в людському організмі. Запобігає появі пігментації та підвищує пружність.
Містить вітаміни групи B: B2 (рибофлавін), B3 (ніацинамід), B6 (піридоксин) та B12 (ціанокобаламін), які вирівнюють тон, нормалізують роботу сальних залоз, борються з процесом окислення та підвищують місцевий імунітет, підтримуючи здоров'я шкіри.
Має міжнародний сертифікат V-Label®, що підтверджує, що формула не містить компонентів тваринного походження.

Додаткові компоненти, що діють:

5 пептидів (пептид міді, аргірелін, пальмітоїл пентапептид-4, пальмітоїл тетрапептид-7 і пальмітоїл трипептид-1) скорочують зморшки, підвищують пружність і еластичність, стимулюють вироблення власного колагену, запускають процес регенерації. Пептид-міорелаксант аргірелін розслаблює м'язи обличчя, за рахунок чого перешкоджає появі мімічних зморшок.
8 видів гіалуронової кислоти мають різну молекулярну масу, за рахунок чого працюють як у глибині, так і на поверхні епідеомісу: активно зволожують, підтримують оптимальний рівень гідратації. Утворюють захисний шар, який не дає випаруватися волозі.
Лаурил глюкозид - натуральна очищувальна речовина, що видобувається з кукурудзяної олії. Змиває надлишки себуму, делікатно очищає, використовується у засобах для дітей.
Екстракт розторопші плямистої має сильну антиоксидантну дію, тим самим допомагає клітинам шкіри боротися з наслідками УФ-випромінювання, забруднення та стресу.

Підходить для нормальної, комбінованої, сухої та чутливої шкіри.

Спосіб застосування: Після зняття макіяжу наберіть помірну кількість гелю, спіньте в долонях. Нанесіть на вологе обличчя, розподіліть круговими рухами, що масажують. Змийте водою.

150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?