Всі категорії
Додати товар

Ензимна пудра для вмивання elizavecca hell-pore clean up enzyme powder wash 80 г

500 грн
Опис

Термін придатності до 07.2023.
Ензимна пудра для вмивання Elizavecca Hell-Pore Clean Up Enzyme Powder Wash 80 г нова, не використовувалася.

Пудра ELIZAVECCA Enzyme Powder Wash нейтралізує шкідливий вплив довкілля та жорсткої води завдяки низькому рівню pH-5.5. А натуральні компоненти в складі ефективно та м'яко впливають на шкіру, сприяючи її оздоровленню.
* Активний фермент папаїн делікатно розчиняє забруднення, надає антибактеріальний ефект, запобігаючи акне та висипанню, а також вирівнює й освітлює тон, зменшує пігментацію.
* Алантоїн звужує пори, зволожує тканини, нормалізує вироблення шкірного сала та має заспокійливу дію.
* Кукурудзяний крохмаль допомагає шкірі вбирати й усувати надлишки себуму та чинить легкий підтягувальний ефект

Ціна за пляшечку 80 грамів — 500 грн.
Можлива купівля навіс,
ціна 10 грамів у зип-пакеті — 80 грн, ціна за 20 грамів у зіппакеті — 145 грн.
Для одного використання досить 0,5-1 грама.

Ензимна пудра підходить для очищення шкіри будь-якого типу. Залежно від стану та чутливості шкіри пудру можна використовувати як для щоденного використання вранці та ввечері, так і скоротити частоту застосувань до 2-3 разів на тиждень.

Ензимну пудру ще називають ферментною, тому що в основі її роботи лежать ферменти (вони ж ензими) — натуральні білкові сполуки, які прискорюють хімічні реакції в живих тканинах. Потрапляючи на шкіру, ензими активно розчиняють забруднення й надлишки себуму (шкірного сала), що забивають пори, а також змертвілі клітини, через які шкіра має тьмяний вигляд. Завдяки тому, що ферментна пудра не механічно стирає верхній шар, а розчиняє його, очищення відбувається максимально дбайливо. Має пудра як дрібнодисперсний порошок без ароматизаторів і грубих частинок.

Є кілька варіантів використання:
- Як очисне молочко. Висипте в долоню трохи пудри, змішайте з водою до утворення кашці та масажними рухами очистьте> шкіру.
- З використанням сіточки або спонжа. Ензимну пудру можна перетворити на щільну пінку: для цього збийте порошок із водою, використовуючи сіточку або спонж і нанесіть на шкіру. Такий спосіб дасть ефект очищення «до скрипу».
- Як ніжний скраб. Цей спосіб підійде, щоб ще краще відлущити шкіру. Просто наносьте нерозведений порошок на вологу шкіру, делікатно помасажуйте її та змийте водою. Водночас важливо добре видалити пінку з обличчя, інакше, розібравшись із забрудненнями, ензими займеться молодими здоровими клітинами шкіри. Нічого критичного не станеться, але краще не провокувати зайві подразнення й добре змивати засіб.

Ферментне очищення не дарма так прижило в Азії, де знаються на ефективному догляді, адже в ензимної пудри є низка незаперечних переваг. Вона:
* не травмує шкіру: ензими не мають грубого механічного впливу на тканини, як деякі скраби та пілінги, а максимально делікатно видаляють забруднення;
* ідеальна для подорожей: розсипчасту пудру можна без проблем взяти в літак (на відміну від рідких засобів), плюс вона набагато легша та компактніша;
* ферменти стимулюють обмінні процеси в клітинах, завдяки чому вони швидше оновлюються, поліпшується колір обличчя, бонусом зникають чорні крапки та нерівності;
* має антибактеріальний ефект, запобігає запаленню, але не сушить і не стягує шкіру;
* можна використовувати щодня для всіх типів шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?