Всі категорії
Додати товар

Transparent lab oil based cleanser засіб для очищення та видалення макіяжу гідрофільна...

1000 грн -2% 980 грн
Опис

Oil-Based Cleanser — делікатний засіб для очищення шкіри та видалення макіяжу. Базовий м’який засіб у вигляді олії для ретельного очищення шкіри та видалення макіяжу. Ніжна формула, що емульгує при контакті з водою, легко розчиняє та видаляє забруднення та макіяж з очей та обличчя. Завдяки антиоксидантній дії сквалану та вітаміну Е сприяє зволожуванню та захисту шкіри від дії вільних радикалів. Залишає шкіру гладенькою, шовковистою, м’якою та сяючою. Підходить усім типам та станам шкіри, навіть жирній та чутливій.

Активні компоненти:
- Сквалан 3%. Використовується у синтезі природних ліпідів шкіри та відіграє ключову роль у підтримці бар’єрної функції шкіри.
- Абіссінська олія (Крамбе). Зволожує та захищає шкіру від втрати вологи, допомагає регулювати вироблення шкірного сала.
- Вітамін Е 1%. Жиророзчинний антиоксидант, що захищає шкіру від впливу вільних радикалів.

Спосіб використання: нанести достатню кількість засобу на долоню, м'якими масажними рухами розподілити по сухій шкірі обличчя. Далі додайте трохи води, щоб олія перетворилася на молочну емульсію і продовжте масажувати. Ретельно змийте та просушіть обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?