Всі категорії
Додати товар

Очищувальний засіб для обличчя dior capture totale super potent cleanser, 110 g

1800 грн
Опис

‼️Акція‼️

🌿 Перший засіб для обличчя від Dior, який поєднує високу ефективність очищення від забруднень навколишнього середовища та комфорт для шкіри завдяки особливій формулі, що на 83%* складається з інгредієнтів природного походження.

🌿 Його кремова текстура трансформується в щільну кремову піну, яка очищає шкіру і при цьому підтримує оптимальний рівень зволоженості для її досконалості. Мус Super Potent Cleanser глибоко очищає та видаляє зі шкіри макіяж, надлишки шкірного жиру, пил та інші залишкові дрібні частинки забруднень.

🌿 Ультракомфортний засіб для обличчя не сушить і не стягує шкіру. Очищаючий мус Super Potent Cleanser з екстрактами насіння Лонгози та Морінги — це перший етап ритуалу догляду за шкірою Capture Totale.

🌿 В основі формули знаходиться квітка з унікальною силою, створена вченими Dior.
Лонгоза росте в садах Dior на Мадагаскарі. Ця квітка, яку називають «вічною рослиною», може винести будь-які умови, вона здатна відновлюватися і рости навіть на випаленій землі.

🌿 Процес еко-трансформації, що вимагає суворого дотримання всіх етапів, гарантує насінню квітки безпрецедентний життєвий потенціал.

🌿 Екстракт лонгози заповнює шкіру енергією. Він перезапускає відновлювальну здатність стовбурових клітин, які визначають нашу шкіру.

✅ Батч-код 1F05
✅ Дата виготовлення 06.2021

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?