Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Очисний гель із кислотами aha і bha — surface radiance cleanse

430 грн -19% 350 грн
Опис

40 мл

Цей бестселер Medik8 м'яко оновлює й очищає шкіру, надаючи їй м'якого, сяйного кольору обличчя. Цей освіжний щоденний очисний засіб містить відлущувальний комплекс гідроксикислот: мигдальної, молочної та саліцилової кислот, а також гліцерин для глибокого очищення пор, без жодних висипок або сухості. Формула з екстрактами мангостану та малини для забезпечення природного антиоксидантного захисту та підвищення функції бар'єра шкіри, Surface Radiance Cleanse повністю видаляє забруднення та виводить токсини. Крім того, завдяки ніжному щоденному відлущуванню зникають видимі ознаки передчасного старіння шкіри, а колір обличчя стає рівнішим. Результат — гладка, сяйна шкіра.

Відчуйте свіжість і бадьорість завдяки цьому унікальному гелю для вмивання. До складу Surface Radiance Cleanse входить відлущувальна суміш мигдальної, молочної та саліцилової кислот, які були обрані з огляду на дбайливі, але ефективні результати антивікового догляду. Під час змішування з водою засіб у формі гелю перетворюється на зволожувальну піну з ароматом цитрусових. Шкіра стає м'якою на дотик, сяйливою і моложавою.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ
Очисний засіб із подвійною дією, Surface Radiance Cleanse використовує як альфа-, так і бета-гідрокислоти, щоб акуратно розчиняти забруднення й видаляти ороговілу шкіру. L-мигдальна кислота та молочна кислота (альфа-гідрокислоти) діють у верхніх шарах шкіри, видаляючи мертві клітини. Саліцилова кислота, бета-гідрокислота, проникає глибше в пори, руйнуючи закупорювання, які можуть призвести до збільшення пор і висипань. М'яко відлущуючи верхні шари шкіри, гель запускає оновлення клітин, освіжаючи її та надаючи світіння, а також допомагає уповільнити появу зморщок. Водночас гліцерин зволожує й згладжує шкіру, мінімізуючи тонкі лінії. Екстракт мангостану забезпечує чудовий антиоксидантний захист від шкідливих вільних радикалів, надаючи шкірі аромат цитрусових.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ
L-миндальна кислота — м'яко відлущувальна альфа-гідрокислота з потужністю бета-гідрокислоти, хірально-правильна мигдальна кислота здатна працювати як на поверхні шкіри, так і всередині пор для глибокого, але м'якого відлущування.

L-молочна кислота — ніжна альфа-гідрокислота, яка м'яко відлущує ороговілу шкіру, водночас глибоко зволожуючи її.

Саліцилова кислота — усуваючи токсини та відлущуючи пори зсередини, ця бета-гідрокислота руйнує закупорки, які можуть сприяти збільшенню пор і виникненню висипань.

Гліцерин — природний зволожувач, утримує воду в шкірі, залишаючи її зволоженою та приємною на дотик.

Екстракт шкірки мангостану — багатий природними антиоксидантами, захищає шкіру від атаки вільними радикалами, яка може викликати передчасне старіння

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой