Всі категорії
Додати товар

Estee lauder gentle eye makeup remover засіб для зняття макіяжу з очей.

300 грн
Опис

Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover.
Засіб для зняття макіяжу з очей.

30 мл.
Ціна — 300 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover швидко й ефективно видаляє туш, тіні та іншу декоративну косметику з очей. Це засіб для зняття макіяжу підходить для будь-якого типу шкіри. Відразу ж після застосування можна наносити новий макіяж. Крім того, засіб знімає сліди втоми, перешкоджає утворенню набряків і темних кіл. Пом'якшувальні та заспокійливі компоненти тонізують шкіру та дарують їй відчуття комфорту. Засіб успішно пройшов офтальмологічні та дерматологічні випробування, безпечний для контактних лінз.

У складі засобу для зняття макіяжу з очей Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover не міститься олії або інших жирних компонентів. Він дуже легкий і ніжний. Активна дія компонентів, які є в складі, спрямована на зволоження, пом'якшення й заспокоєння клітин епідермісу. Отже, ще й дарується відчуття комфорту та свіжості після використання засобу.

Спосіб застосування:
нанесіть на закриті повіки за допомогою ватного диска. Зачекайте кілька секунд і акуратно витріть рухами зверху вниз. Потім скористайтеся очисним засобом Estée Lauder та іншими засобами догляду за шкірою.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?