Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Освітлювальний очисний засіб vitamin c ester citrus brightening cleanser perricone md

520 грн
Опис

59 мл

Вартість на офіційному сайті 19 доларів (приблизно 730 грн)

ОСВІТЛЮВАЛЬНА ОЧИЩЕ ЗАСІБНІСТЬ З ЦИТРУСОВИМИ ЕФІРИ ВІТАМИ С
Це невисихний засіб для вмивання обличчя для жирної та нормальної шкіри, що містить наш запатентований ефір вітаміну С, очищає, не видаляючи зі шкіри натуральні олії, помітно покращуючи чистоту, текстуру та тон. Один із наших улюблених очисних засобів — це засіб для вмивання обличчя з вітаміном С надає шкірі сяйного вигляду та відчуття свіжості.

Зробіть свій режим очищення яскравішим за допомогою нашого найкращого освітлювального засобу для жирної та нормальної шкіри. Наш очисний засіб Citrus Brightening Cleanser — це формула, яка не висушує, яка очищає шкіру, не видаляючи з неї натуральних олій.

До складу цього свіжого очисного засобу з вітаміном C входить наш запатентований ефір вітаміну С, потужніша та менш подразнювальна форма вітаміну С, яка помітно розгладжує й просвітлює шкіру. Він також містить ДМАЕ для помітного ліфтингу та комплекс міді для зволоження й додання енергії шкірі.

Що воно робить

Ідеально підходить для нормальної та жирної шкіри.
Видаляє забруднення, роблячи колір обличчя яскравішим, гладкішим і чистішим.
Не сушить і надає здорового сяйва.
Робить шкіру м'якою й ідеально підготовленою до лікування.
Що очікувати

Залежно від наукових досягнень і сполук, які використовуються в наших продуктах, відчуття і запах можуть відрізнятися.

Текстура: Гель-очисний засіб

Консистенція: Легка

Аромат: свіжий і ароматний

Нанесіть невелику кількість на руки й акуратно масажуйте на вологу шкіру. Ретельно промийте теплою водою. Використовуйте вранці та ввечері. Для досягнення найкращих результатів використовуйте ваш улюблений засіб і зволожувальний крем Perricone MD.

Ефір вітаміну С: потужне освітлення й розгладження

Ефір вітаміну С, потужніша, дуже стабільна та менш абразивна форма потужного антиоксиданту вітаміну С, надає шкірі вигляду багатої колагену, розгладжуючи, освітлюючи та мінімізуючи появу знебарвлення з плином часу. На відміну від традиційного вітаміну С, складний ефір вітаміну C є жиророзчинним і легко засвоюється, забезпечуючи максимальну антиоксидантну ефективність.

DMAE: інтенсивне зміцнення

ДМАЕ, що природно виробляється людським мозком, допомагає згодом помітно поліпшити зовнішній вигляд обвислій шкіри. Легко та швидко вбирається, помітно ущільнює шкіру, підтримує її поверхню й захищає від висихальних агресивних чинників довкілля.

Мідний комплекс: потужне зволоження, зміцнення шкіри

Мідь, елемент, що міститься майже в кожній клітині людського тіла, згодом допомагає помітно поліпшити пружність і еластичність, зволожуючи та наповнюючи шкіру енергією. Цей унікальний комплекс елементів розроблений для максимальної біодоступності в шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой