Всі категорії
Додати товар

Двофазний засіб для зняття макіяжу з очей / academie two-phase make up remover for eyes, 200 мл

1140 грн
Опис

Двофазний засіб для зняття макіяжу Academie Two-Phase Make Up Remover For Eyes призначений для дбайливого видалення декоративної косметики з очей з одночасним зміцненням вій. Якісно очищає шкіру навіть від водостійкого макіяжу, водночас не викликаючи почервоніння і подразнення чутливих ділянок. Засіб не щипає очі, залишає після себе відчуття свіжості, чистоти і комфорту. Можна використовувати в будь-якому віці, для будь-якого типу шкіри. Гіпоалергенний продукт.

Дія

- якісне очищення шкіри;
- ефективне зняття навіть водостійкого макіяжу; 
- тонізація; 
- пом'якшення і зволоження дерми; 
- захист і зміцнення вій, прискорення їхнього росту; 
- надання шкірі відчуття чистоти і свіжості; 
- зняття почервоніння; 
- боротьба з алергічними реакціями. 

Спосіб застосування

Збовтати флакон, щоб два шари перемішалися. Невелику кількість засобу нанесіть на ватний диск і протріть ділянку очей, видаляючи залишки косметики. Використовувати продукт слід у міру необхідності, відразу після видалення макіяжу можна наносити новий. Видаливши зі шкіри косметику, нанесіть догляд для очей.

Результат

Двофазний засіб ефективно видаляє навіть водостійкий макіяж. Шкіра очищається і зміцнюється, продукт покращує стан вій, активізує їхній ріст. Під час зняття макіяжу відсутнє відчуття дискомфорту, шкіра тонізується, стає гладкою і шовковистою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?