Всі категорії
Додати товар

Гель для вмивання purito defence barrier ph cleanser

480 грн
Опис

Слабокислотний гель для делікатного очищення шкіри PURITO Defence Barrier Ph Cleanser відмінно справляється з усіма видами забруднень, не викликає роздратування і сухості. Пінка ефективно очищає і м’яко відлущує ороговілий шар епідермісу, зміцнює захисні функції шкіри і захищає від руйнування ліпідного бар’єру шкіри.

Такі компоненти як масло чайного дерева, екстракт грейпфрута, маточного молочка та центелли азіатської володіють сильним загоює і відновлює дію. Знімають роздратування, зменшують область запалення і мають антисептичну дію.

Кислотно-лужний рівень рН-5.5 – відповідає оптимальному показнику рН нашої шкіри. Таким чином, пінка нейтралізує агресивну дію проточною воду, знезаражує і зберігає вологу в клітинах епідермісу.

Ключові компоненти засобу:

Масло чайного дерева – допомагає в боротьбі із запаленнями і акне, заспокоює і має антисептичну дію.

Екстракт центелли азіатської – відновлює і прискорює регенерацію шкіри, знімає роздратування і підвищує пружність шкіри.

Додаткові діючі компоненти:

Екстракт грейпфрута – містить більше вітаміну С, ніж лимон і апельсин. Володіє антиоксидатної властивостями, тонізує, покращує колір обличчя, знімає набряки.

Маточне молочко – має бактерицидну, противірусну і антитоксичну дію на шкіру. Сприяє поліпшенню обміну речовин, підвищенню тонусу. Має регенеруючі властивості, підвищує якість шкіри на рівні структури. Благотворно впливає на стан зрілої шкіри.

Алантоїн – пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

Гідролізований колаген – заповнює сполучні тканини та відновлює молекулярну структуру шкіри, підвищуючи її еластичність і пружність, підтягуючи овал особи і розгладжуючи вікові зморшки.

Весь склад засобу має ступінь безпеки 1 та 2 рівня EWG (Екологічна робоча група).

Підходить для сухої і чутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування.

Вранці: Нанесіть необхідну кількість засобу на вологу шкіру і злегка помасажуйте протягом 30 секунд. Після змийте засіб теплою водою.

Увечері: Завершивши перший етап очищення, використовуйте пінку і масажуйте шкіру протягом 1 хвилини.

150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Дерматокосметика Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?