Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія з пробіотиками dr. ceuracle pro balance cleansing oil

800 грн
Опис

Ніжний очищуючий засіб на основі рослинних олій Dr. Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil, швидко розчиняє макіяж і видаляє повсякденні забруднення, пил і залишки сонцезахисних засобів. При додаванні води перетворюється в нежирне молочко легко і без залишку змивається з шкіри, залишаючи її зволоженою і приємною на дотик.

До складу очищуючої олії входить комплекс з 5 прибіотиків і фермент молочнокислих бактерій, дбає про здоровий баланс мікробіом шкіри і сприяє відновленню пошкодженого захисного бар’єру.

Застосування: Візьміть невелику кількість олії на чисті сухі долоні, натиснувши 2-3 рази на дозатор. Розітріть між долонями і легкими масажними рухами розподіліть по сухій шкірі обличчя, включаючи губи і область навколо очей. Кілька хвилин помасажуйте, щоб розчинити макіяж і забруднення, потім змочіть долоні теплою водою і продовжуйте масажувати до утворення легкої емульсії-молочка, змийте теплою водою. Завершіть процес очищення шкіри, вмиваючись пінкою з пробіотиками Dr. Ceuracle Pro Balance Creamy Cleansing Foam.

155 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?