Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання skin1004 madagascar centella ampoule foam, 125мл

500 грн
Опис

Заспокійлива ампульна пінка для вмивання з центеллою SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule Foam забезпечує делікатне очищення, видаляючи забруднення з пор, позбавляючи ороговілих частинок і надлишків себуму, не призводить до сухості і не викликає відчуття стягнутості.

Слабокислотна формула з натуральними ПАР на основі кокосу не порушує природного захисного бар'єру, не провокує подразнення.
Косметичний засіб має pH 5.

Головним активним компонентом формули є 30% екстракт азіатської центелли, з рослини, що росте в екологічному районі Мадагаскару: така центелла містить в 7 разів більше азіатикозиду - речовини, яка підвищує пружність, нормалізує гідроліпідний баланс, стимулює вироблення колагену.

Екстракт центелли дбає про чутливу і пошкоджену шкіру: заспокоює подразнення та почервоніння, перешкоджає появі судинної зірочки, зменшує ознаки екземи та куперозу, знижує реактивність до зовнішніх подразників.

Екстракт какао - має антиоксидантні, стимулюючі та заспокійливі властивості,
Гіалуронат натрію - зменшує надмірну втрату води з епідермісу, захищає шкіру та стимулює регенерацію, додатково пом'якшує, підвищує еластичність і розгладжує шкіру.
Кокосова олія – зволожує та живить, відновлює та сприяє регенерації. Це природній антиоксидант, який блокує діє вільних радикалів та вберігає від негативних зовнішніх факторів.
Сода добре очищує пори, прибирає чорні цятки та надмірну кількість себуму.

М'яка та щільна кремова текстура пінки легко розподіляється по шкірі, тане та перетворюється на м'яку піну при контакті з водою.

Об’єм: 125мл.

Термін придатності: 2026.08
Виробництво: Південна Корея.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 125мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?