Всі категорії
Додати товар

Harem проти акне очищувальна піна для вмивання обличчя 150 мл

550 грн
Опис

Harem проти Акне Очищувальна Піна для вмивання обличчя - це продукт з особливою формулою, яка ніжно та ефективно очищує вашу шкіру.
Ніацинамід, сечовина, алантоїн і компоненти AHA, що містяться в складі, допомагають зберегти вологу шкіри, підтримують затягнення пор та глибоке очищення шкіри. Завдяки вмісту піроктон оламіну забезпечується ефективне очищення шкіри.

Ніацинамід (Вітамін В3): Має властивості боротьби з акне. Зміцнює бар'єр шкіри і допомагає зменшити утворення прищів. Також, вирівнює тон шкіри, зменшуючи вигляд плям.

Сечовина: Зволожуючи властивості сечовини допомагають зберегти баланс вологи шкіри та заспокоюють суху шкіру.

Алантоїн: Заспокоює шкіру, зменшує подразнення і допомагає зберегти шкіру м'якою.

Компоненти AHA: Альфа-гідрокси кислоти очищують верхній шар шкіри від мертвих клітин, розширюють пори і допомагають шкірі набути більш яскравий та гладкий вигляд.

Піроктон оламін: Діє як ефективний антимікробний засіб проти акне та інших проблем шкіри, очищає пори та регулює жирний баланс шкіри.

Піна для вмивання Harems обличчя при регулярному використанні, очищує вашу шкіру та надає боротьбу з акне. Зручний об'єм у 150 мл дозволяє легко інтегрувати його в щоденний догляд за шкірою.
#muhteshem101

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована
Призначення:
Антиакне Матуюче
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?