Всі категорії
Додати товар

Набір для догляду за обличчям від ізраїльського бренду frulatte.

2200 грн
Опис

В набір входить :денний(50ml) та нічний крем(50ml),міцелярна вода(500ml) та очищаюча пінка(150ml)

Зволожувальний крем з вітаміном С від ізраїльського бренда Frulatte стане кращим другом і помічником у всіх питаннях, що стосуються інтенсивного зволоження, глибокого живлення та освітлення шкірного покриву! Vitamin C Moisturizing Cream забезпечує ефективне відновлення пошкоджених ділянок епідермісу, стимулює оновлення клітин і прискорює процес регенерації тканин. Крім цього, ароматний засіб дуже швидко поглинається шкірою, не залишаючи ніяких зовнішніх слідів, крім гладкості, пружності та еластичності!

Щоб надовго позбутися почервоніння, подразнень і дуже швидко прибрати зі своєї шкіри дрібні мімічні зморшки — зверніть увагу на нічний живильний крем для обличчя від ізраїльського бренда Frulatte! Вітамінний засіб забезпечує інтенсивне відновлення епідермісу навіть тоді, коли ви відпочиваєте, наповнює його вологою, не перешкоджаючи її доступу протягом усього дня. Nourishing Night Cream прискорює процес регенерації тканин і оновлення клітин, сприяючи усуненню глибоких ліній, слідів від акне і пігментації. Результат — чиста, сяюча здоров'ям шкіра, без подразнень, почервоніння і алергій!

Міцелярна вода, збагачена вітаміном С, ретельно очищає та освіжає шкіру, ефективно видаляючи макіяж та інші забруднення. Вітамін С у поєднанні з гіалуроновою кислотою допомагає висвітлити тон шкіри та боротися з ознаками старіння. Алое віра та вітамін В5 заспокоюють шкіру.

Frulatte Vitamin C Facial Wash with Cleansing Brush 150ml пропонує рішення для ефективного очищення та зняття макіяжу і в той же час бореться з тьмяністю. Цей миючий засіб збагачений силою вітаміну С, відомого антиоксиданту, і пропонує всі переваги цього інгредієнта. В результаті цей миючий засіб освітлює колір обличчя. Але цей очищувач поставляється в комплекті зі спеціально розробленою щіткою для обличчя. Це покращує очищувальний досвід, забезпечує м'який масаж, ефективно видаляє домішки та надлишки шкірного сала та звільняє закупорені пори. У той же час пори помітно зменшуються.

Крім того, формула містить заспокійливий екстракт огірка та багатий антиоксидантами екстракт зеленого чаю. Таким чином, очищуючий засіб заспокоює шкіру і залишає її освіженою та ретельно очищеною. Під час очищення ця унікальна формула підтримує баланс вологи вашої шкіри, забезпечуючи вологу та більш тверду текстуру. Це очищення підходить для всіх типів шкіри та забезпечує сяючий та здоровий колір обличчя. Підсумовуючи, це чудове доповнення до вашої рутини догляду за шкірою, щоб забезпечити глибоке очищення очищеної шкіри.
Можлива покупка окремо.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
  • 150мл
  • 500мл
Класифікація:
Органічна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
julja29
julja29
Супер-продавець
Одеса
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?