Всі категорії
Додати товар

Гель eco.prof.cosmetics anti - pollution cleanser 100 мл

650 грн
Опис

Очищаючий гель створений з акцентом на anti-pollution. Часточки смогу, що залишаються на шкірі, активують AhR-рецептор. Як результат хронічне запалення. Очищуючі компоненти в складі засобу мають малу дозу, та підсилюють одне одного, в результаті це зменшує запалення, тиск на рецептори та подразнення. Гель підійде всім типам шкіри. Особливо рекомендовано чутливій, гіперпігментованій, сухій, обезводненій.

Гель в складі має:

Ніацинамід - стимулює синтез природного колагену і керамідів, має ряд протизапальних, регенеративних і антиоксидантних властивостей.
Екстракт квітів дамаської троянди - підходить навіть для найделікатнішої шкіри. Його в’яжучі, протизапальні та освіжаючі властивості роблять його ідеальним для лікування висипу, почервоніння та вугрів.
Екстракт шипшини - вітамінізуюча і бактерицидна дія. Має високий вміст вітамінів, служить антиоксидантом.
Алантоїн - загоює. Найголовнішою функцією алантоїну є загоєння і відновлення бар'єрних властивостей епідермісу. Відмінно підійде людям з ніжною та чутливою, а також проблемною шкірою, наприклад, з дерматитом або акне, а також слідами, що залишаються після вугрових висипань.
Спосіб застосування

Нанести чистими руками на зволожену шкіру обличчя, промасажувати 2 хвилини, змити водою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?