Всі категорії
Додати товар

Антивіковий очисний крем для вмивання elemis pro-radiance cream cleanser 30ml

140 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Антивіковий очисний крем для вмивання Elemis Pro-Radiance Cream Cleanser 30ml (travel формат)
!! Терміни вийшли (код 0450428АА)
Знімність 30 мл - 12$ (без урахування доставляння)

Розкішний крем нового покоління для молодості вашої шкіри глибоко очищає, повертаючи шкірі гладкість і сяйво.
Тип шкіри: для зрілої шкіри всіх типів.

Крем для вмивання Anti-Age — ніжно огортає шкіру освіжним ароматом солодкого бразильського апельсина, лаванди, іланг-ілангу та пачулів, а цінні рослинні екстракти очищають і інтенсивно зволожують шкіру. Олія Моринги, фрукт Ноні та плоди Асаї, відомі своїм високим вмістом антиоксидантів, захищають шкіру від окисного стресу, викликаного шкідливим впливом довкілля, а також забезпечують чистоту та свіжість шкіри впродовж дня. Корінь лопуха допомагає збалансувати шкіру, відновлюючи захисні властивості.

- ідеально підходить для зрілої шкіри всіх типів
- забезпечує глибоке очищення (найкраще з кремом використовувати серветку для очищення), живлення та зволоження
- пом'якшує й заспокоює
- забезпечує тривалий антиоксидантний захист
- підвищує ефективність застосування продуктів серії anti-age

Ключові ігри:
Олія Моринги — має виняткові пом'якшувальні та зволожувальні властивості, чудово захищає шкіру від впливу несприятливих чинників довкілля й нейтралізує дію вільних радикалів. Олія моринги чудово підходить для щоденного догляду за сухою й чутливою шкірою, схильною до лущення й подразнень.
Екстракт плодів пальми Асаї — був відкритий вченими тільки у 2004 році. Антоціаніни (рослі пігменти), що містяться в Асаї, зменшують руйнування клітин шкіри, протидіють процесу старіння. Як джерело жирних кислот, Асаї живить і оздоровлює шкіру. Фітостероли регулюють ліпідну активність верхніх шарів шкіри. За своїми антиоксидантними властивостями вона за даними науки на сьогодні посідає перше місце серед усієї рослинності.
Фрукт Ноні — Фрукт ноні, або моринда цитрусолиста, є одним із найзагадковіших плодів у 21 столітті, коли, здавалося б, науці відомо вже все. Стан шкіри обличчя й тіла після навіть одноразового застосування косметичної продукції з екстрактами плода ноні змушує жінок, які вперше куштували ці засоби, переглянути вміст свого туалетного столика. Це джерело натуральних антиоксидантів, які допомагають виводити продукти розпаду та інші шкідливі речовини зі шкіри, нівелює висипки та шрами від прищів, м'яко вибілює шкіру та усуває веснянки, виводить токсини, і доглядає, ефективно зволожуючи кожу.
Екстракт кореня Лопуха — має протизапальні властивості, які допомагають зменшити почервоніння, набряклість і подразнення у разі патологій, як-от купероз і розацеа. Одне з найбільш унікальних активних сполук, що містяться в екстракті кореня лопуха, називається сесквітерпенові лактони: відомі своїми протигрибковими та протиподразнювальними властивостями. Антиоксиданти в екстракті кореня лопуха ефективно пригнічують дію вільних радикалів. Екстракт лопуха надає м'який антибактеріальний ефект.

Спосіб застосування:
Нанесіть на суху шкіру обличчя й декольте. Емульгуйте крем зволоженими кінчиками пальців, проробіть легкими масажними рухами. Видаліть залишки крему з використанням намоченої в теплій воді серветки для очищення або спонжем. Потім нанесіть тонер для відповідного типу шкіри.
Використовуйте вранці та/або ввечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?