Всі категорії
Додати товар

Глибокоочищувальна гідрофільна олія the saem natural condition cleansing oil deep clean, 180 мл

499 грн
Опис

Гідрофільна олія The Saem Natural Condition Cleansing Oil Deep Clean призначена для глибокого та м'якого очищення шкіри обличчя, одночасного її живлення та швидкого відновлення. Продукт глибоко очищає пори від усіх забруднень та ідеально підійде для комбінованої та жирної шкіри. Засіб виготовлений на основі натуральних олій та рослинних екстрактів, які відрізняються високою ефективністю в очищенні, відновленні та оздоровленні епідермісу.

Регулярне використання олії дозволяє здійснити різнобічний вплив на шкіру, не тільки очистити її, але глибоко наситити корисними мікроелементами та вітамінами, заспокоїти, загоєти невеликі пошкодження та захистити від негативних впливів навколишнього середовища, які провокують появу запалень та ознак раннього в'янення.

Олія максимально делікатно впливає на шкіру з підвищеною чутливістю та не провокує надмірне виділення себуму, розчиняє сальні пробки та м'яко матує шкіру без пересушування. Воно глибоко очищає забруднені пори, запобігає появі висипів, подразнень та лущення. Олія використовується для швидкого та ефективного зняття макіяжу, навіть водостійкого, а також для повсякденних забруднень.

Основні компоненти, що діють:

Масло жожоба забезпечує захисний шар, ідеально зволожуючи та живлячи шкіру. виявляє також регенеруючі, протизапальні, нормалізують дію. Добре очищає шкіру від надлишків шкірного сала.
Екстракт бавовни дає відмінний ефект, що матує, абсорбує надлишки шкірного себуму.
Масло абрикоса забезпечує глибоке зволоження шкіри та збагачує її корисними речовинами та вітамінами, дає невеликий освітлювальний ефект, за рахунок чого вирівнює тон шкіри та покращує колір обличчя.
Для комбінованої та жирної шкіри.
Наносити на ділянки шкіри, які необхідно очистити, злегка масажуючи, після цього зволожити шкіру водою і помасажувати ще трохи, після чого ретельно промити шкіру теплою водою або пінкою.

180 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Відновлююче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?