Всі категорії
Додати товар

Пінка з екстрактом апельсина для вмивання images plant extraction beauty orange probeauty

165 грн -16% 140 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 120 г, підходить для будь якого типу шкіри та віку.
Пінка для вмивання з екстрактом апельсина Images Plant Extraction Fresh Orange Facial Cleanser ніжно та ефективно очищає шкіру обличчя від забруднень, жиру та залишків макіяжу. Звужує пори та освітлює тон шкіри, роблячи його рівним та красивим.
Основним інгредієнтом пінки є екстракт апельсина, який чудово зволожує, освітлює та позбавлює висипань. Заспокоює подразнення та знімає лущення, роблячи шкіру гладенькою та рівною.
Після вмивання обличчя освіжається, зволожується та набуває більш здорового вигляду. Шкіра повністю очищена та готова до наступних процедур. Висипання, запалення та роздратування стають менш помітними.
Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість пінки на долоню, спіньте та помасажуйте обличчя декілька хвилин та змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?