Всі категорії
Додати товар

Пилинг для тіла anubis

550 грн
Опис

Надає ультраглибоке очищення та допомагає покращити рельєф шкіри.
мигдальна кислота натуральний регенеруючий ексфоліант з мигдалю. Чинить на поверхневому рівні. Завдяки високій молекулярній масі добре переноситься всіма типами шкіри. Має відмінну себо-регулюючу дію.
молочна кислота натуральний зволожуючий ексфоліант, витягнутий із молока. Чинить на проміжному рівні. Активний інгредієнт, який проникає в поверхневі шари епідермісу, відлущує відмерлі клітини і зволожує шкіру, тому її можна використовувати навіть на чутливій шкірі.
гліколева кислота потужний стимулюючий натуральний ексфоліант із цукрової тростини. Чинить на глибокому рівні. Модифікує та послаблює міжклітинні сили зчеплення, що сприяє поступовому відлущуванню шкіри. Має ефективну кератолітичну дію. Має зволожуючі властивості, регулює водний баланс усередині клітини. Гліколева кислота – відмінний стимулятор утворення колагену та еластину.
Результат:
Рівна гладка шкіра
Зменшення висипів
Зволоження
Нормалізація шкірної секреції
Зменшення розтяжок
Пружність та щільність
Спосіб застосування:
5-10мл пілінгу нанести на проблемну область витримати 1-2 хвилини та розподілити по всій поверхні. Відпрацювати круговими рухами протягом 5-10 хвилин. Змити ретельно водою. Працювати у рукавичках. Уникати попадання в очі та на слизові оболонки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна
Інгредієнти:
Гліколева кислота
Особливості:
З дозатором
Продавець
user-...
user-1280842834
Харків
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?