Всі категорії
Додати товар

Cosmedix очищувальний гель крем для обличчя з рідкими кристалами crystal cleanse

2390 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Очищувальний гель крем для обличчя з рідкими кристалами Cosmedix Crystal Cleanse 163мл.
🇺🇸оригінал із США

Вік: 18+
Бренд: cosmedix
Серія: face care
Група товару: крем для очищення обличчя
Призначення: зволоження, очищення
Об'єм: 163ml
Інгредієнти: кокос, м'ята, рослинні екстракти
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: США
Зроблено в: США

Crystal Cleanse - унікальний продукт нового покоління, створений для глибокого очищення та одночасного зволоження шкіри. Розроблений для всіх типів шкіри, цей глибоко очищаючий крем заснований на унікальній технології заспокійливих рідких кристалів - тієї ж технології, що і в бестселерах Opti Crystal і Lumi Crystal, - що дозволяє активним молекулам легко проникати через клітинну мембрану, пом'якшуючи шкіру і відновлюючи її рівень вологи. До складу також входять компоненти, які мають протизапальні, антиоксидантні, заспокійливі властивості. Формула, насичена вітамінами, поживними речовинами і макро- та мікроелементами, стимулює регенерацію пошкоджених тканин та процес оновлення клітин, освіжає та покращує зовнішній вигляд. Дует кокосової олії та екстракту опунції живить і заспокоює суху, подразнену шкіру, посилює її захисні функції, запобігає передчасному старінню та перешкоджає трансепідермальній втраті вологи, навіть після змивання. М'яка текстура молочка дозволяє створити ефективний ритуал очищення з миттєвим комфортом та турботою про шкіру обличчя.

Переваги:
✔️Дбайливо змиває макіяж та інші забруднення, що закупорюють пори.
✔️Рідкокристалічна технологія забезпечує глибоке зволоження, вирівнює кольори обличчя.
✔️Містить заспокійливі інгредієнти.
✔️Кремоподібна формула забезпечує ніжний догляд для всіх типів шкіри.

Активні інгредієнти:
✔️Рідкі кристали - мають унікальну текстуру, яка робить процес очищення ще більш делікатним і відновлює рівень вологи в шкірі.
✔️Екстракт опунції - безпечний, некомедогенний, багатофункціональний компонент, що забезпечує зволоження, захист та регенерацію шкіри.
✔️Кокосова олія - ​​зволожує шкіру, прискорює регенерацію клітин, сприяє омолодженню за рахунок відновлення та підтримки її еластичності.
✔️Екстракт м'яти перцевої - здійснює охолоджуючий ефект і усуває запальні прояви, сприяє виведенню токсичних речовин, нормалізує клітинні процеси, покращує обмін та кровообіг у дермі, надає пружності, ніжності та бархатистості, усуває сліди втоми та освіжає обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Професійна Елітна
Інгредієнти:
Вітамін Е

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?