Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Effaclar la roche-posay гель-мус для обличчя.

185 грн
Опис

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel.
Очисний гель-мус для жирної та проблемної шкіри.

50 мл - 185 гривен.
Термін придатності до 11.2023 року.

Проблемна, надчутлива та схильна до жирності шкіра зажадає делікатнішого догляду, порівнюючи з іншими типами шкіри, адже неправильно підібрані препарати можуть нанести їй несправну шкоду та зробити ще більш недосконале. Спеціально для догляду за проблемним шкірним покривом технологи наукового центру La Roche-Posay розробили ексклюзивну лінійку косметичних продуктів Effaclar, які ретельно доглядають за епідермісом, водночас позбавляючи його від зайвої жирності, акне та інших недосконалостей.

Базовим засобом цієї лінійки є гель-мус, у разі контакту з водою перетворюється на піну, яка абсолютно не подразнює надмірно чутливу шкіру. Створений на основі спеціально підібраних очисних речовин, гель-мус ніжно видаляє сліди косметики та інші типи забруднень, а також зв'язує надлишки себуму, позбавляючи шкіру надлишкового блиску, але, водночас, не порушуючи її балансу. А термальна вода, яка також входить до складу представленого гель-мусу, відновлює фізіологічний баланс шкірного покриву та миттєво його заспокоює, оточуючи відчуттями чистоти, свіжості та комфорту.

Спосіб застосування:

спінити в долонях за допомогою невеликої кількості води та нанести на шкіру легкими масажними рухами. Ретельно змити водою.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
  • 50мл
  • 400мл
Об'єм:
50 мл 400 мл
Тип шкіри:
Жирна