Всі категорії
Додати товар

Щітка для очищення обличчя mary kay, знімається із виробництва!!!

1840 грн
Опис

Щітка продається без масажера, він йде за окремою ціною

Нові Smart-технології Sonic в щоденному догляді за шкірою. Фантастична НОВИНКА від MaryKay - Пристрій по догляду за шкірою Skinvigorate Sonic! Це і глибоке очищення і масаж шкіри.
1) Понад 200+ вібрацій в секунду забезпечує глибоке очищення шкіри і м'яке видалення забруднень, що закупорюють пори.
2) Клінічно доведено, що щітка видаляє в чотири рази більше забруднень, включаючи крихітні забруднюючі частинки, порівняно з звичайним очищенням.
3) Три швидкості (дбайлива, стандартна і посилена) дозволяють вам налаштувати індивідуальний режим очищення одним натисканням кнопки.
4) Автоматичний однохвилинний таймер не вимагає додаткового контролю часу і дозволяє щоразу отримувати чудовий результат очищення.
5) Використовуйте двічі на день по одній хвилині: по 15 сек. на лоб, ніс + підборіддя, кожну щоку.
6) Насолоджуйтесь ще більшою користю для шкіри з вашим пристроєм, використовуючи улюблену сироватку та масажну насадку для обличчя. Просто поміняйте одну насадку на іншу – і в руках уже новий пристрій!

Масаж зі знімною насадкою: - знімає напругу м'язів обличчя і розгладжує мімічні зморшки. Шкіра виглядає більш пружною, еластичною та сяючою. - Сприяє посиленню мікроциркуляції та насиченню шкіри киснем і живильними речовинами. - Підвищує швидкість всмоктування і ефективність вашої улюбленої сироватки. - Ергономічна форма і масаж за допомогою 24 000 sonic-вібрацій забезпечують ефект салонного догляду в домашніх умовах. - Масаж займає дві хвилини один раз в день: шия - 40 сек., лінія підборіддя/підборіддя - 20 сек., щоки - за 25 сек. кожна, лоб - 10 сек.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?