Всі категорії
Додати товар

Гель-пілінг для обличчя the saem cell renew bio micro peel soft gel, 120 мл

715 грн
Опис

Гель-пілінг для обличчя The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel
120 мл
Чудо-засіб Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel від The Saem — це делікатне очищення й відлущування, яке здатне зробити вашу шкіру бездоганною і як ніколи сяйною.
Засоби лінії Cell Renew Bio призначені для очищення й омолодження, — їх відмітною особливістю є найпотужніша дія, спрямована на синтез шкірою колагену, головного елемента молодості та пружності.
Так що, якщо ви раптом побажаєте на собі відчути тастю побачити, як ваша шкіра розквітає буквально на ваших очах, набуває еластичності й наливається здоровим сяйвом, то пілінг-скатка може стати незамінним учасником вашого ритуалу очищення.
Він дбайливо очищає, цілком видаляючи ороговілі клітини шкіри, витягаючи з пор шкірне сало та надлишки жиру. Завдяки екстракту кори сосни пілінг має делікатну заспокійливу дію. Важливу роль у складі також відіграють мікрокристали целюлози та особливі стовбурові клітини, що отримуються зі пагонів рослин.
Саме ці компоненти на клітинному рівні запускають і природно прискорюють процеси регенерації, сприяють помітному поліпшенню відтінку шкіри та вирівнюванню її фактури. Застосовувати косметичний засіб рекомендується на тиждень не більш ніж двічі, орієнтуючись тільки на стан шкіри.
Спосіб застосування: Пілінг-скатку треба нанести на зволожену заздалегідь шкіру та промасувати її поверхню до утворення «катівок», які після потрібно видалити, ретельно змивши теплою водою.
Ефект: від пілінг-скаток накопичувальний, тому миттєвого перетворення шкіри чекати не варто. Після першого ж застосування шкіра стає дуже гладкою і м'якою, ніби відполірованою, трохи вирівнюється колір обличчя.
А ось у разі постійного застосування відбуваються справжні чудеса. А саме, помітно світлеє і вирівнюється колір обличчя завдяки тому, що прекрасно очищена від від відмерлих клітин, а також від забруднень у глибині пор (чорних цяток), роблячи ці самі пори більш звуженими. Також The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel прекрасно справляється зі застарілими постакне (в народі червоними плямами від прищиків), допомагає шкірі мати свіжий і відпочилий вигляд.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?