Всі категорії
Додати товар

Убтан stop пігментація від триюга - для очищення і від пігментних плям, 90

105 грн
Опис

Аюрведичний убтан «STOP пігментація» від Триюга забезпечує професійне очищення шкіри і допомагає позбутися від пігментних плям, надаючи обличчю рівномірний здоровий колір. У складі знаходяться тільки безпечні компоненти, які не шкодять шкірі. Пігментні плями можуть з'являтися з різних причин, наприклад, у зв'язку з віком, після вагітності, після прийняття сонячних ванн і т. д. А для того щоб від них позбутися і зробити шкіру чистою і гладкою, фахівцями даної торгової марки був створений убтан «STOP пігментація». Цей засіб забезпечує делікатне, але в той же час дуже ефективне очищення шкіри від відмерлих клітин і інших забруднень, накопичених за день на шкірі. До того ж, компоненти убтана виводять токсини, живлять шкіру корисними речовинами, освіжають, заспокоюють епідерміс і, звичайно ж, сприяють освітлення пігментних плям. Убтан можна використовувати для очищення шкіри не тільки обличчя, але і всього тіла. Протипоказання: виразки, грибкові інфекції, купероз, фурункули, вагітність, індивідуальна непереносимість компонентів.

Способ применения:
Для лица: половину чайной ложки смеси разведите до пастообразного состояния теплой водой, настоем, отваром трав или молоком. Нанесите на лицо, помассируйте. Оставьте на 2-3 минут, затем тщательно смойте водой. Для ленивых: влажными пальчиками нанесите убтан на влажное лицо прямо из банки, помассируйте.
Для тела: необходимое количество смеси подберите индивидуально.
Для действия убтана по принципу маски рекомендуется 1-2 раза в неделю оставлять его на 10-15 минут для более глубокого очищения кожи.

Склад: біла Глина (каолін)/white clay (kaolin), нутове борошно/chickpea flour, борошно вівсяне/oat flour, борошно твердих сортів пшениці/durum wheat flour, трава шикакай/shikakai grass, порошок виноградної кісточки/grape seed powder, манжишта/manzheist, брахмі/brahmi, аїр/sweet flag, подорожник/plantain, куркума/turmeric, кріп/dill, олія гірчиці/mustard oil, метилпарабен/methylparaben, ефірна олія лаванди/lavender essential oil, димол-п/dimol-p.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Класифікація:
Професійна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?