Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія klairs gentle black deep cleansing oil, 3 мл

18 грн
Опис

Гідрофільна олія з увімкненням олій чорного насіння Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil глибоко та дбайливо очищає пори. Цей продукт підійде для будь-якого типу шкіри, який одночасно потребує більшого живлення й захисту, а також у якіснішому очищенні пор. У процесі використання цієї гідрофільної олії шкіра ставатиме більш свіжою, м'якою, пружною, чистою та насиченою. Відразу після застосування відчуватиметься комфорт, шкіра стане оксамитовою й ніжною. Ця гідрофільна олія не тільки чудово видаляє макіяж будь-якої стійкості без зайвого тертя, але й дійсно доглядає за шкірою будь-якого типу.

Очищення потрібно для дихання шкіри, її свіжості, відпочилого та сяйного вигляду. На відміну від комбінованого та жирного типів, суха, нормальна та чутлива шкіра потребують дуже делікатного очищення, яке не порушить захисну оболонку шкіри. Цей продукт не тільки не порушує її, але й допомагає підтримувати або навіть створювати. Унаслідок цього процес очищення проходитиме максимально сприятливо навіть для найвибагливішої та най схильної до подразнення шкіри.

Переваги
Ця гідрофільна олія легко розчиняє навіть стійкий макіяж, водночас не тільки не підсушуючи та не подразнюючи шкіру, але й захищаючи та живлячи її. Гідрофільна олія дбайливо усуває макіяж і забруднення зі шкіри, дарує їй оксамитність і доглянутий зовнішній вигляд.
В основі цього продукту містяться такі активні компоненти:
олія чорного кунжуту, яка підвищує еластичність і пружність шкіри, зволожує, захищає та надає свіжого вигляду;
олія чорної смородини, що тонізує шкіру, додає сяйва, м'якості, шовковистості, а також прискорює регенерацію та процеси загоєння;
олія чорної квасолі, яка заспокоює шкіру, регулює активність сальних залоз, дарує їй чистий і свіжий вигляд.
Олія особливо підійде для осінньо-зимового періоду, для шкіри всіх типів, особливо для сухої, чутливої та нормальної. Гідрофільна олія оптимальна для регулярного застосування. Воно не забиває пори, не залишає відчуття жирної плівки.

Спосіб застосування
Потрібна кількість гідрофільної олії розподіліть у сухі долоні. М'яко масажуйте обличчя, зону навколо очей і губ, щоб видалити макіяж. Продовжуйте масажувати шкіру приблизно хвилину, після чого вмийтеся теплою водою. Промокніть обличчя чистим махровим або паперовим рушником. Насолоджуйтеся привабливістю шкіри.

Об'єм: пробник саше 3 мл
Термін використання: 2025 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?