Всі категорії
Додати товар

Пінка з равликом farm stay snail moisture cleansing foam

110 грн
Опис

код 1056

Очищаюча пінка з муцином равлика призначена для проблемної шкіри, для якої типові запалення, закриті комедони і підвищена активність сальних залоз. Засіб формує пишну повітряну піну, здатну впоратися навіть з видаленням макіяжу.

Пінка також з легкістю змиває частинки пилу і інші поверхневі забруднення такі як частинки шкірного сала, що скупчуються на шкірі протягом дня.

Муцин равлика відмінно підсушує прищі і сприяє їх прискореному загоєнню. Стимулюючи процеси регенерації, равлик запобігає утворенню шрамів і рубців, а також дозволяє швидко освітлити плями постакне.

Галактомісіс збагачує мікробіом шкіри, підвищуючи тим самим її локальний імунітет. Гамамеліс володіє вираженим антибактеріальним потенціалом, стримує зростання і розмноження хвороботворних бактерій, які є збудниками акне.

Спосіб застосування: видавити невелику кількість пінки, після чого гарненько спінити між долонь або за допомогою спеціальної сіточки для збивання піни. Нанести утворену пінку на шкіру і розподілити масажними рухами, акуратно видаляючи макіяж і інші забруднення. Ретельно змити теплою водою.

100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Нормальна Суха
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?