Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Гідрофільна олія holika holika soda pore cleansing deep cleansing oil

410 грн
Опис

Гідрофільна олія для глибокого очищення пор і зняття макіяжу Holika Holika Soda Pore Cleansing Deep Cleansing Oil після додавання води перетворюється на ніжну молочну емульсію, глибоко очищає пори шкіри від забруднень і шкірного жиру та ретельно видаляє всі типи макіяжу, зокрема BB- і CC-крему, тональних засобів, помади, рум'ян, підводки тощо.

🍋 Легкий, солодкуватий лимонний аромат, що розливається свіжою хмарою у ванній, подарує бадьорість, а щільна, ніжна гідрофільна олія, залишить на шкірі тільки відчуття виняткової чистоти та легкості.

✅ Holika Holika Soda Clean Pore Deep Cleansing Oil чудово підліковує шкіру, допомагаючи усунути вади та підтримувати її здоров'я.

🌿 У складі засобу:

• Сода має пом'якшувальну та протизапальну дію, чудово очищає шкіру, лікує вугровий висип і видаляє чорні крапки, що виникають через надмірне виділення шкірного жиру.
• Багата на мінерали та корисні речовини мінеральна вода з джерела Harrogate зволожує, живить, зміцнює й тонізує шкіру, насичуючи її необхідними мікроелементами.
• Олії оливи й аргани, багаті на вітаміни та мінерали, активно живлять і зволожують шкіру, стимулюють вироблення колагену, а також мають відновлювальну та регенерувальну дію й захищають шкіру від негативних чинників довкілля.
• Екстракти чайного дерева, ківі та гамамелісу ефективно контролюють роботу сальних залоз, регулюють кислотність і саловідділення шкіри, мають протизапальну, зв'язувальну, заспокійливу та антимікробну дію, освітлюють пігментні плями, звужують розширені пори та помітно освіжають колір обличчя.

❌ Засіб не містить мінеральної оливи.

🥰 У разі постійного застосування олії від південнокорейської компанії Holika Holika шкіра стане ідеально чистою, дивовижно м'якою, гладкою, пружною та сяйливою.

➡ Спосіб застосування: нанести олію на сухе обличчя сухими руками та злегка помасажувати шкіру, розчиняючи макіяж і забруднення. Потім змочити руки водою і знову м'яко помасажувати шкіру до утворення легкої молочної емульсії. Змити водою.

💦 Об'єм 150 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 150мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи