Всі категорії
Додати товар

Елітний косметичний набір по догляду за шкірою обличчя liz earle naturally active!🔥🔥🔥

2400 грн -17% 2000 грн
Опис

Сьогодні хочу з Вами поділитися враженнями про марку Liz Earle Naturally Active Skincare, яка підірвала англійський (і не тільки) ринок косметичної індустрії. Пост буде цікавий всім, дуже вимогливим до догляду за обличчям, а також і любителям натуральної косметики. Про цій марці і продукції я дізналася зовсім випадково! Дивилася відео однієї з моїх найулюбленіших візажистів на youtube про її догляд за шкірою. Liz Earle Naturally Active Skincare це марка заснована англійкою Ліз Ерл в 1995 році. Марка позиціонує себе, як натуральна косметика високого класу, що дає видимі результати для будь-якого типу шкіри та віку. Основний акцент зроблено на продукцію для догляду за шкірою обличчя, але також є в асортименті продукція для догляду за тілом, волоссям, парфуми і косметика для чоловіків. Вся продукція є натуральною: містить тільки рослинні олії, екстракти та інші корисні інгредієнти. Якщо використовуються консерванти, то тільки рослинного походження і високої якості. Продукція не тестується на тваринах. Продукція Liz Earle Naturally Active Skincare є багаторазовим володарем різних премій і номінацій таких відомих і впливових видань як Cosmopolitan, Elle, InStyle, а також є кращим брендом Англії 2011 (Best British Brand 2011). Що зробило марку такою знаменитою? Головний хіт компанії — це догляд за обличчям, а більшою мірою саме Cleanse & Polish™ Hot Cloth Cleanser. А тепер трохи детальніше про мою посилку та продуктах Cleanse & Polish™Hot Cloth Cleanser иInstant boost™Skin Tonic. Liz Earle Naturally Active Skincare Cleanse & Polish™ Hot Cloth cleanser. Даний засіб призначений для ніжного очищення шкіри (демакіяж, просте щоденне умивання). Завдяки складу та інноваційної техніці підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Засіб має дві фази дії. Перша фаза є очищення. Вільний від нафтопродуктів, кремовою текстури засіб швидко і ефективно видаляє всі забруднення і макіяж з обличчя та очей (навіть водостійкий).Запах у кошти специфічний, пахне евкаліптом і розмарином. По консистенції дуже приємне, кремове, легко наноситься на шкіру і масажується не розтягуючи її, тане на шкірі розчиняючи макіяж. Не доставляє ніякого дискомфорту. Вторым этапом является полировка. Муслиновую салфетку (салфетка из 100% хлопка) надо обмакнуть в горячую (именно горячую, а не тёплую воду), отжать хорошенько и на несколько секунд приложить к лицу. Таким образом открываются поры и дальнейшее очищение будет в двойне эффективным. При помощи муслиновой салфетки нежными круговыми движениями с поверхности кожи лица и шеи аккуратно удаляются макияж, а также мёртвые клетки и загрязнения из пор. Такой способ помогает достичь чистой, мягкой и сияющей кожи.
После этих двух фаз надо обязательно умыться прохладной водой, чтобы закрыть и сузить поры.
Кремовая консистенция и натуральные ингредиенты делают это средство уникальным, подходящим даже самой капризной и нежной коже.
Мой вердикт:
Средство действительно супер! На счёт смывки водостойкой туши не знаю, так как макияж с глаз я всегда смываю мицеллярной водой, но кожу очищает просто на ура. Запах трав и эфирных масел не очень люблю, но к нему привыкла очень быстро. Действительно кожа становится более нежной, ровной, чистой. Высыпания посещают мене всё реже, что очень радует. На зиму супер средство, кожу не стягивает, плёнки не оставляет.
Liz Earle Naturally Active Skincare Instant Boost™Skin Tonic (50 мл, флакон)
Тоник с приятным нежно-цветочным ароматом помогает завершить ритуал очистки кожи лица. Продукты очень качественные! Всё описать здесь не получится( все вопросы в личку. Набор огромный и новый !☝️

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Елітна
Об'єм:
50 мл
Продавець
kitty0607
kitty0607
Київ
25% виконаних замовлень
Була

Схожі товари