Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Etude house baking powder b.b deep cleansing foam пінка для глибокого очищення шкіри 30 мл

61 грн
Опис

17,06,2024 Корейська косметика 100% ОРІГИНАЛ! з Кореї
Добитися ідеального видалення всіх забруднень на шкірі, а також стійкого макіяжу допоможе пінка Baking Powder BB Deep Cleansing Foam. Пінка Etude House Baking Powder B.B Deep cleansing foam для ефективного очищення шкіри від забруднень і стійкої косметики, зокрема й BB-кремів, залишає після використання приємне відчуття чистоти. Водночас вона не пересушує й не стягує шкіру. Пінка видаляє продукти життєдіяльності сальних залоз, нормалізує їхню роботу, знижує вироблення шкірного сала та впливає на основні причини розвитку запалень, запобігаючи їх появі. Пінка тішить приємним ароматом, що приносить ще більше задоволення під час процедури очищення.

Частинки соди в складі пінки від Etude House мають здатність проникати глибоко в пори та прибирати особливо сильні забруднення. Пінка має густу консистенцію, яка делікатно та м'яко очищає й разом із цим живить, тонізує й насичує шкіру киснем. Завдяки натуральним компонентам у складі формули відбувається швидке відлущування ороговілого шару клітин, завдяки чому шкіра стає рівнішою, гладкішою та підтягнутішою. Пінка знімає сліди втоми та стресу та не викликає подразнень у разі регулярного застосування. Звужує пори, злегка матує та справляється з проблемою чорних цяток, що виникають через забиті пори. Пінка розщеплює кератинові корки (поєднання відмерлих клітин і шкірного жиру), які найчастіше стають причиною появи чорних цяток, акне, вугрів.

Спосіб застосування: візьміть невелику кількість пінки (достатньо розміру горошини) і починайте масажувати обличчя з засобом круговими рухами. Після завершення процедури ретельно змийте пінку теплою водою.

Об'єм: 120 мл./30 мл./4мл.

Склад:

Baking Powder BB Deep Foam WATER, MYRISTIC ACID, GLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, SILICA, PEG-32, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SODIUM BICARBONATE(0.1%), ORYZA SATIVA (RICE) BRAN, DISODIUM EDTA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM BENZOATE, PEG-14M, FRAGRANCE

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
30 мл
Призначення:
Матуюче Тонізуюче