Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для жирної шкіри the face shop rice water bright cleansing light oil

291 грн
Опис

Гідрофільна олія для догляду за комбінованою, жирною та проблемною шкірою. Має легку текстуру і чудово видаляє декоративну косметику з губ та шкіри навколо очей, а також BB та CC-креми.

До складу цього косметичного засобу входить рисовий екстракт, який запобігає виникненню на шкірі вугрів та відновлює пружність шкірних покривів. Також до нього включено масло зернових культур, яке зменшує функціонування сальних залоз та запобігає формуванню чорних крапок у Т-зоні. Регулярне використання цієї гідрофільної олії глибоко очищає пори, пом'якшує шкіру та відновлює її пружність.

Спосіб застосування: нанесіть масло ще на суху шкіру обличчя, акуратно помасажуйте, потім вмийтеся теплою водою. Після застосування свій засіб звичне для вмивання - пінку/гель.

До складу входять такі компоненти та екстракти:

У складі основний компонент - екстракт олії рисових висівок - який має антибактеріальні та антиоксидантні властивості. У той же час дбайливо очищає її, дбаючи про загальний стан шкіри. Вирівнює загальний тон обличчя і робить шкіру більш сяючою.

Олія рослини макадамії зволожує шкіру на всіх рівнях, має оновлюючий та антиоксидантний ефект.

Вітамін С і E мають регенераційний ефект, попереджають старіння шкіри, не допускаючи появи пігментації.

Олія виноградних кісточок насичує шкіру зсередини, відновлює її захисні функції, а також чудово надає їй м'якості та шовковистості.

Дане масло глибоко очищає шкіру, вилузуючи шкіру, і також вирівнює загальний тон обличчя. Регулярне його застосування зробить шкіру бархатистою та сяючою.

Спосіб застосування: нанесіть масло ще на суху шкіру обличчя, акуратно помасажуйте, потім вмийтеся теплою водою. Після застосування свій засіб звичне для вмивання - пінку/гель.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Суха

Схожі товари