Всі категорії
Додати товар

The saem cell renew bio micro peel soft gel пілінг з рослинними стовбуровими клітинами

142 грн
Опис

EXP 06.05.2024

М'яке очищення, що не травмує шкірні покриви, - пілінг-скатка від The Saem, з лінії косметичних засобів Cell Renew Bio, допомагає повернути свіжий, сяючий і здоровий вигляд шкіри. Серія засобів цієї лінії сприяє оновленню і відновленню клітин шкіри, стимулюють синтез власного колагену і еластину, що позитивно позначається на зовнішньому вигляді шкіри - вона помітно підтягується, стає еластичною і пружною, зволоженою, без лущення і почервоніння.
Пілінг-скатка делікатно очищає шкіру від поверхневих забруднень, відлущує змертвілі клітини і ніжно полірує шкіру, розчиняє шкірний жир у порах. Також пілінг чинить зволожувальну дію, заспокоює запалену шкіру.

У складі пілінгу:

Мікрокристалічна целюлоза - очищає від забруднень, абсорбує шкірний жир, відлущує відмерлі клітини шкіри, вирівнюючи її поверхню і покращуючи колір обличчя.

Стовбурові клітини рослин - особлива тканина з бруньок і паростків рослин, в якій містяться ініціальні клітини, що мають унікальну властивість відновлювати тканини шкіри.
Стовбурові клітини активно протистоять старінню, очищають і відновлюють клітини після перенесених стресів, покращують клітинний метаболізм, підтримують вироблення колагену й еластину, що зменшується з віком, підвищують тонус шкіри та кровоносних судин, зміцнюють і інтенсивно зволожують шкіру, роблять її еластичною.

Екстракт соснової кори - потужний антиоксидант, чинить зволожувальну і заспокійливу дію, зміцнює стінки судин, запобігає руйнуванню волокон колагену і еластину.

Пілінг починає діяти під час контакту зі шкірою, утворюючи "катишки", які забезпечують легкий масаж. Після використання пілінгу шкіра стає рівнішою, очищені пори звужуються, тьмяний колір і лущення шкіри зникають. Обличчя сяє чистотою та свіжістю.

Спосіб застосування: нанести засіб на суху очищену шкіру обличчя акуратними масажними рухами до появи "катишків", потім змийте залишки засобу теплою водою. Застосовувати 1-2 рази на тиждень.

25ml

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари