Всі категорії
Додати товар

Missha super off cleansing oil blackhead off гідрофільна олія для проблемної шкіри з...

920 грн
Опис

Гідрофільна олія для очищення пор Missha Super Off Cleansing Oil (Blackhead Off). Ідеально підійде для проблемної шкіри з чорними цятками. Ефективно, але делікатно усуває будь-які забруднення, розчиняє шкірний жир і глибоко очищає пори. Засіб прекрасно справляється зі стійким макіяжем, очищає шкіру від СС і ВВ кремів.

Крім того, активні компоненти гідрофільної олії допомагають оптимізувати вироблення себума. Прекрасно зволожують шкіру, насичують клітини вологою, а також оптимізують гідроліпідний баланс епідермісу.
Основні діючі компоненти:

Екстракт центелли азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, чинить судинозміцнювальну дію і зменшує купероз.

Олія чайного дерева - заспокоює шкіру і має антисептичну дію, контролює вироблення шкірного сала, відновлює водно-жировий баланс, допомагає в боротьбі із запаленнями, акне та іншими недосконалостями шкіри.

Олія морінги - має антиоксидантні властивості, захищає шкіру від шкідливих чинників, прекрасно очищає шкіру. Попереджає появу зморшок, сприятливо впливає на суху і подразнену шкіру.

Олія абрикоса - забезпечує глибоке зволоження шкіри та збагачує її корисними речовинами і вітамінами, дає невеликий освітлювальний ефект, завдяки чому вирівнює тон шкіри і покращує колір обличчя.

У складі засобу НЕМАЄ мінеральної олії, феноксіетанолу, штучних ароматизаторів і барвників, парабенів.

Ідеально підійде для проблемної, жирної шкіри з чорними цятками.

Спосіб застосування: для повного очищення обличчя достатньо 2-3 натискань на помпу. Нанесіть олію на сухе обличчя, круговими рухами помасажуйте обличчя. Змочіть руки і помасажуйте обличчя вологими руками, олія перетвориться на ніжну емульсію. Змийте засіб теплою водою. За необхідності після гідрофільної олії використовуйте пінку для вмивання.

305ml

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?