Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Manyo factory pure cleansing oil

740 грн
Опис

Гідрофільні масло для глибокого очищення шкіри Manyo Factory Pure Cleansing Oil ретельно видаляє всі види забруднень, навіть саму стійку косметику, тональні і сонцезахисні засоби.
Масло проникає глибоко в пори, ефективно очищаючи їх, виводячи все забруднення і розчиняючи жирові пробки, регулює роботу сальних залоз і наповнює шкіру вологою, попереджаючи появу сухості і лущення.
Продукт дуже делікатно впливає на шкіру і підходять навіть для самої чутливої ​​шкіри з подразненнями.
Особливості гідрофільного масла Manyo Factory:
На 99% складається з натуральних компонентів;
За підсумками різних тестів на 99, 73% справляється з усіма забрудненнями і дрібного пилу;
Не містить мінеральних масел і силіконів;
Інтенсивно живить і зволожує завдяки рослинним компонентам;
Екстракт ферментованих рисових висівок м'яко відлущує і нормалізує водно-жировий баланс епідермісу.
Активні компоненти:
Фермент рисових висівок - традиційне азіатське освітлюючі засіб. Це прекрасне джерело вітамінів, калію, кальцію, магнію, фосфору, заліза та інших мінералів і мікроелементів. Амінокислоти рису підвищують синтез колагену, який необхідний для підтримки пружності шкіри.
Арганова олія - ​​на 80% складається з ненасичених жирних кислот сприяє оновленню і омолодженню шкіри, роблячи її пружною і м'якою. Містить велику кількість вітаміну Е, за рахунок чого захищає клітини від шкідливої ​​дії вільних радикалів.
Масло жожоба - проникає глибоко в шкіру, зволожує і живить. Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом - регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри.
Масло оливи - володіє регенерує дією, розгладжує зморшки і шкірні заломи, перешкоджає їх повторної появи.
Екстракт насіння камелії - зменшує втрату вологи і підсилює захисні функції епідермісу. Добре впливає на зневоднений і сухий тип шкіри, дарує відчуття пружності на довгий час.
Спосіб застосування: 1. Видавіть масло на руку за допомогою дозатора і нанесіть на суху шкіру обличчя легкими круговими масажними рухами.
2. Потім змочіть руки теплою водою і продовжуйте масажувати, поки суміш не придбає молочного кольору і не розчинить повністю макіяж.
3. Після цього змийте засіб теплою водою.
Масло рекомендується застосовувати щодня під час очищення шкіри обличчя від макіяжу. Потім варто очистити обличчя пінкою для вмивання.
200 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yurkesh235
yurkesh235
Луцьк
45% виконаних замовлень
Була