Всі категорії
Додати товар

Кремова очисна пінка real barrier cream cleansing foam

500 грн
Опис

Активні інгредієнти: Олії, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Комбінована, Нормальна, Суха, Чутлива
Основна дія: Очищення
Об'єм: 150 г
Компанія-виробник Neopharm розробила унікальну технологію захисту шкіри, що ґрунтується на MLE. MLE — це багатошарова емульсія, яка відтворює шаристу структуру шкіри та швидко й ефективно відновлює її бар'єрну функцію. Серія засобів RealBarrier містить комплекс компонентів, які заспокоюють, відновлюють і захищають чутливу та суху шкіру.
Висококонцентрований кремовий засіб мінімізує втрату вологи, дбайливо та ретельно очищаючи чутливу шкіру від забруднень.
Пінка не містить сульфатів і має ніжну кремову консистенцію, очищає й заспокоює втомлену шкіру, видаляє залишки макіяжу та інші забруднення зі шкіри обличчя, не порушуючи природний рівень зволоженості.
Заспокійливий комплекс із пантенолом, алантоїном і мадекасозидом захищає чутливу шкіру. Екстракти спіруліни та паростків пшениці пом'якшують подразнену шкіру.
Унікальна технологія захисту шкіри, що ґрунтується на MLE — це багатошарова емульсія, яка відтворює шаристу структуру шкіри та швидко й ефективно відновлює її бар'єрну функцію.
Не містить: парабени,мінеральна олія, штучні запашники, штучні барвники, етанол, феноксиетанол, бензофенон, пропілен гліколь, ПЕГ, диетаноламін
Спосіб застосування: Видавіть необхідну кількість пінки на долоню, додайте трохи води, збийте піну. Нанесіть на вологу шкіру обличчя масажними рухами, ретельно змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?