Всі категорії
Додати товар

Primera facial mild peeling 30ml м'який пілінг для обличчя

155 грн

розпродаж до 25 Травень

127 грн
Опис

Primera Facial Mild Peeling 30ml от AMOREPACIFIC

М'який пілінг на рослинній основі Primera Facial Mild Peeling має делікатну очисну та ексфоліювальну дію, очищаючи пори, видаляючи поверхневі забруднення й змертвілі клітини шкіри. Засіб покращує текстуру шкіри, згладжує рельєф, надає їй тонусу та створює на поверхні захисний бар'єр.
Пілінг має гелеву текстуру, розв'язує проблеми нерівної текстури шкіри, розширених пор, сухості та надлишків себуму одночасно.
Основні інгредієнти: екстракт броколі, очищає; екстракт листя німа, заспокоює шкіру;
Властивості пілінгу ідеальні для сухої та чутливої шкіри:
очищення поверхневих забруднень;
усунення слідів акне та вугрової висипки;
запобігання утворенню чорних цяток;
стимулює процеси відновлення клітин;
зволоження;
зменшує наявність ознак передчасного старіння шкіри;
зміцнення імунітету шкірного покриву

Екстракт броколі в косметиці має антиоксидантну, омолоджувальну, вибілювальну, в'язальну та протизапальну дію. Екстракт броколі багатий на антиоксиданти, вітаміни групи вітаміни С, PP, K, U і каротин, мікроелементи, атак же містить токоферол, селен, мінерали, вітамін C і біофлавоноїди. Захищає від шкідливої дії ультрафіолетового випромінювання. Відновлює клітини шкіри, підвищує запальні реакції. Стимулюють механізми самозахисту клітин і допомагає їм краще реагувати в разі агресії.
Броколі надає вибілювальну, антиоксидантну, протизапальну, зв'язувальну, тонізувальну дію. Захищає клітини шкіри від ушкодження УФ-випромінювання, знімає подразнення. Застосовується в засобах для шкіри будь-якого типу, особливо для втомленої та людини, що втратила тонус, запаленої шкіри з подразненням.

Ромашка має заспокійливу та протизапальну дію. - він також має приємні тонізувальні властивості.

Не містить:сульфати SLS і SLES, парабени, формальдегіди, формальдегід-вивільнювальні агенти, фталати, мінеральна олія, ретинілпальтат, оксибензон, кам'яно-вугільна смола, гідрохінон, триклозан, триклокарбан.
ОТЗЫВ:

Наношу м'який пілінг від Primera на суху шкіру сухими руками, рівномірно розподіляючи обличчям, уникаючи зони очей, залишає приблизно на 30 секунд, після чого починає масажувати обличчя. Пілінг добре скочуватися.
Пілінгом я залишиласясотою, свої обіцянки він стримав, а свої очікування виправдали. Він очищає дбайливо та добре, а обличчя має молодший вигляд. Ні, він не прибирає зморшки, але колір обличчя стає здоровішим. Після двох тижнів використання лущення на лобі прибрав.
Перевірила його на чутливій, молодій шкірі. Після використання жодних подразнень не викликало.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?