Всі категорії
Додати товар

Агк-пілінг для обличчя від gz store - хіт продажів!

242 грн
Опис

АГК-пілінг для обличчя – один з самих кращих косметичних продуктів, який дає можливість швидко омолодити шкіру, вирівняти її колір і результативно усунути ороговілі клітини. Цей фруктовий пілінг для обличчя містить тільки безпечні компоненти, тому використовувати його можна в будь-якому віці і стані шкіри.

Здійснити пілінг обличчя в домашніх умовах цілком реально за допомогою АГК-пілінгу. Саме він стане ефективним уходовым засобом для шкіри всіх типів, забезпечить эпидермису гладкість і прискорить процес регенерації клітин. Продукт, завдяки унікальній формулі з органічними інгредієнтами, м'яко і дбайливо, але одночасно глибоко очищає шкірні покриви, відлущує ороговілі шари клітин, усуває лущення і знімає запалення.

Кислотний пілінг придбати слід власникам всіх типів шкіри з метою не тільки поліпшення свого зовнішнього вигляду, а й відновлення захисного шкірного бар'єру, оптимального тривалого зволоження, антибактеріальної дії та оновлення клітин. Результати приємно вражає, шкіра стає чистою, оновленої і гладкою, без зморшок, нерівностей, тьмяності і інших вад, як після дорогої професійної чистки в кабінеті косметолога.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Мас маркет Міддл маркет Натуральна Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?