Всі категорії
Додати товар

Без коробки!!! кислотний гель-пілінг usolab bio intensive exfoliating wash, 250 мл

1550 грн
Опис

Без коробки!!!!
Універсальний гель для ефективного очищення та глибокого оновлення шкіри. Вирівнює та освітлює тон, усуває забруднення та надлишок себуму, м'яко знімає ороговілий шар, сприяючи тим самим оновленню тканин. Заспокоює подразнення, усуває запальні процеси, вирівнює текстуру. Уповільнює процес меланогенезу (утворення меланіну з тирозину за допомогою ферментів тирозинази та ДОФА-оксидази), відповідального за утворення пігментних плям, дуже добре коригує пігментацію. Має glow-ефект, полірує і відлущує ороговілі частинки епідермісу, наповнює шкіру сяйвом і освіжає колір. Після очищення не відчувається дискомфорт, сухість чи стягнутість. Економічний у використанні, підходить для обличчя та тіла.

Активні компоненти:
Гліколева кислота (15%) – відноситься до AHA кислот, поступово діє під поверхнею шкіри, розчиняє зв'язки, які утримують разом відмерлі клітини епідермісу. Допомагає позбутися пост акне, гіперпігментації, ластовиння та інших проблемних плям. Оновлює, робить яскравою та гладкою поверхню.
Глутатіон (10%) – амінокислота з потужними відбілюючими здібностями, з легкістю та короткі терміни освітлює пігментацію та інші проблемні плями. Заспокоює почервоніння, вирівнює та освіжає тон.
Глюконолактон (5%) – має виражені зволожувальні властивості, вирівнює рельєф, захищає від вільних радикалів, безпечний для чутливої шкіри.
Транексамова кислота (2%) – пригнічує синтез меланіну, запобігаючи тим самим небажаній появі пігментації. Освітлює та вирівнює тон.
Молочна кислота - забезпечує делікатну та м'яку відлущувальну дію, зі зволожуючим ефектом, який виключає сухість, стягнутість та лущення. Сприяє розгладжуванню, вирівнює як поверхню шкіри, і її тон. Активізує процеси відновлення клітин, освітлює і робить рубці сліди від запалень менш помітними.
Екстракт центели азіатської – заспокоює та освіжає шкіру. Має антиоксидантні та протизапальні властивості. Відновлює пошкоджений шкірний покрив, зміцнює кровоносні судини, а також підвищує пружність та еластичність.
Бетаїн - зволожує, зміцнює стінки клітин, тим самим попереджаючи втрату вологи. Виконує пом'якшувальні та заспокійливі функції.
Пантенол – пом'якшує та зволожує дерму, усуває лущення та шорсткість, прискорює процеси загоєння та регенерації пошкоджень.
Комплекс пептидів – забезпечує інтенсивну антивікову дію, повертає шкірі гладкість, пружність та молодість. Пептиди також зволожують, активно борються як із дрібними, так і з глибокими зморшками, покращують гідратацію, еластичність та тонус шкіри.
Спосіб застосування:
Для обличчя використовувати як вечірнє вмивання 1-3 р. на тиждень в залежності від типу та чутливості шкіри. Для тіла можна використовувати через день, або при необхідності ексфоліації.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Тип шкіри:
Всі типи
Інгредієнти:
Пантенол Пептиди Гліколева кислота
Призначення:
Проти темних кіл Протизапальне Очищуюче
Категорія:
Для жінок
Тип:
Гель

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?