Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання з екстрактом папайї bioaqua papaya cleansing probeauty

145 грн -18% 120 грн
Опис

Термін придатності 08.08.2026.
✔️Відправки щодня зранку, вказаними в товарі способами оплати і доставки. Якщо замовлення габаритне, на вимогу перевізників, його приймають тільки в коробці. До такого замовлення додавайте 10 грн за мою коробку. Посилання на коробку: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 100 г. Підходить для будь-якого типу шкіри і практично для будь-якого віку.
Ідеальним засобом для дбайливого очищення шкіри обличчя від різних забруднень є пінка для вмивання на основі екстракту папайї від популярного бренду Bioaqua.
Вона сприятливо впливає на зовнішній вигляд та загальний стан шкіри, стимулює вироблення колагену та еластину, розгладжує зморшки добре підтягує та зміцнює структуру, підвищує пружність і еластичність епідермісу. Екстракт папайї, що вирівнює структуру, перешкоджає передчасному старінню та в'яненню епідермісу, прискорює регенерацію клітин, добре впливає на відновлювальні та захисні функції.
Очищаючий засіб захищає від негативних впливів навколишнього середовища, блокує вплив вільних радикалів, омолоджує, надає шкірі красивого рівного тону, насичує шкіру живлющою вологою, делікатно відлущує і живить корисними речовинами. Використання пінки для вмивання в щоденних процедурах бьюті надовго зберігає молодість, свіжість і природну красу шкіри вашого обличчя.
Спосіб використання: ретельно спініть засіб кінчиками пальців на долоні до стану пінки в невеликій кількості води, помасажуйте обличчя кілька хвилин, після чого змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Зволоження Для сяйва шкіри Очищуюче
Тип:
Пінка

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?