Всі категорії
Додати товар

Слабокислотна гідрофільна олія пробник trimay hyaluron olive dive cleansing oil 2 мл

13 грн
Опис

Код 2295

Слабокислотна гідрофільна олія Trimay Hyaluron Olive Dive Cleansing Oil глибоко очищає, знімає навіть найстійкіший макіяж, зволожує та живить шкіру, видаляє надлишки себуму та забруднень, виводить токсини, усуває сухість та подразнення. Засіб зберігає оптимальний гідроліпідний баланс шкіри і притягує вологу, запобігає її втраті, забезпечуючи максимальне зволоження. Формула на 44% складається з олії оливи, яка швидко вбирається і не забиває пори, прискорює регенерацію та уповільнює процеси старіння.

Основні компоненти, що діють:

9 видів різномолекулярної гіалуронової кислоти створюють на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою та ніжною.
44% олії оливи має регенеруючу дію, розгладжує зморшки та шкірні заломи, перешкоджає їх появі. Сприяє збереженню в клітинах шкіри та помітно підвищує її еластичність. Олія сприяє глибокому очищенню шкіри від відмерлих клітин, нормалізує секрецію сальних залоз, зволожує та пом'якшує шкіру.
Лактобіонова кислота (PHA) делікатно видаляє ороговілі клітини, вирівнює мікрорельєф і освітлює пігментацію, підходить для чутливої шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість олії на суху шкіру та рівномірно розподіліть її. Додайте трохи води і вологими руками продовжуйте масажувати доки масло не перетворитися на молочко. Змийте залишки засобу. Після цього використовуйте пінку для вмивання.

Об'єм: 2 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?