Всі категорії
Додати товар

Липи гідролат 250 мл з розпилювачем

132 грн з 24 Вер. - додавайте до обраного

147 грн
Опис

Гідролат липи створений зі свіжих і сухих квітів липи, тому багатий на вітаміни, антиоксиданти, ефірні олії, амінокислоти і дубильні речовини. Ці речовини, проникаючи у тканини епідермісу, виводять токсини, руйнують вільні радикали та покращують імунітет шкіри.

Гідролат липи купити рекомендуємо для догляду за сухою, тонкою та нормальною шкірою. Також натуральний продукт відновить зрілу, в'яне шкіру, покращить
її колір і розгладить неглибокі зморшки.

Липова гідрозоля знімає роздратування, почервоніння та запалення з епідермісу. А ще він допоможе трохи освітлити пігментні плями та ластовиння, зробить покриви світлими, свіжими та привабливими на вигляд.

Радимо застосовувати гідролат липи для глибокого очищення пір, оптимізації вироблення себуму, регенерації запалених та пошкоджених тканин. Засіб
Чудово матує жирну шкіру, попереджаючи на кілька годин виникнення неестетичного блиску.

Для волосся липовий гідролат зменшує їх жирність, оздоровлює структуру і надає їм життєвої сили. Також це результативний допоміжний засіб від сухого псоріазу шкіри голови.

Застосування
Гідрозоль липи використовуйте у чистому або розведеному з водою вигляді. Як доглядову косметику це: тонік для обличчя і тіла, спрей, що матує, корисний лід для шкіри, продукт для ополіскування і усунення жирності волосся. Також їм покращують формули натуральної косметики.

Умови зберігання
3 місяці – у холодильнику, 12 місяців у морозильній камері.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Інгредієнти:
Вітамін Е
Вид:
Тонік
Продавець
gzstore
gz-store
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?