Всі категорії
Додати товар

Лосьйон з біфідобактеріями і вітаміном b5 mary & may vitamin c bifida lotion 120 ml

565 грн
Опис

Легкий лосьйон з біфідобактеріями і вітаміном С має антиоксидантну дію і покращує тон шкіри.
Склад підібраний ідеально для того, щоб збалансувати водно-мінеральний баланс шкіри, відновити її природні захисні властивості.
Лізат біфідобактерій допомагає нормалізувати секрецію себума, зменшити жирність шкіри і звузити пори. Нормалізують природний баланс шкіри. Пригнічують патогенні мікроорганізми і сприяють відновленню мікробіома. Знижують чутливість шкіри і зміцнюють місцевий імунітет, заспокоюють шкіру і знижують її дратівливість. Вирівнюють рельєф шкіри.
Вітамін B3 або (ніацинамід) – відновлює компонент, який впливає на шкіру відразу в декількох напрямках. Помітно звужує розширені пори, вирівнює тон шкіри, розгладжує зморшки, а також помітно покращує стан верхнього шару шкіри.
Вітамін С (аскорбінова кислота) – стимулює вироблення колагену в дермі. Бореться з усіма проявами фотостаріння: потовщенням і нерівністю шкіри, пігментними плямами. Пригнічує вироблення еумеланіна, що сприяє освітленню шкіри і повернення їй сяйва. Допомагає краще працювати іншим вітамінам – в першу чергу, вітамінів групи В, також беруть участь в антиоксидантного захисту.
Вітамін B5 (пантенол) надає інтенсивну зволожуючу дію, володіє вологоутримуючими і пом’якшуючими властивостями, а також ефективно заспокоює шкіру, зменшує свербіж і роздратування, усуває лущення, сприяє загоєнню ранок і різних пошкоджень.
Вітамін Е (токоферолу ацетат) – антиоксидант, він захищає клітини шкіри від шкідливого впливу вільних радикалів, появі яких сприяє ультрафіолетове випромінювання та інші негативні фактори навколишнього середовища і допомагає її відновленню.
Запобігає передчасному поява ознак старіння, сприяє підвищенню зволоженості і пом’якшує шкіру.
Аденозин ефективно омолоджує, підтягує шкіру, підсилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості.
Гіалуронова кислота (високомолекулярна і низькомолекулярна) усуває всі лущення небажані шорсткості, що з’явилися від сухості
Всі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання. Засіб дерматологічно протестовано і визнано безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя.
НЕ містить шкідливих хімічних компонентів, які можуть спровокувати алергічні реакції або подразнення, такі як: синтетичні ароматизатори, барвники, парабени, етанол, мінеральні масла, ПАР та інші.
Продукція не тестується на тваринах (Cruelty Free).

Спосіб застосування: на попередньо очищену, тонізувану шкіру після використання сироватки нанести необхідну кількість і розподілити по поверхні обличчя

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Пантенол Ніацинамід
Вид:
Лосьйон

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?