Всі категорії
Додати товар

Тонер для обличчя з лактобактеріями a'pieu lactobacillus moisturizing toner

630 грн
Опис

Активні інгредієнти: Лактобактерії, Пробіотики, Центела азійська
Тип шкіри: Усі типи, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Зволоження, Відновлення, Зняття подразнення, заспокоєння, Для пружності
Об'єм: 210 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Зволожувальний тонер допомагає захистити від зовнішніх чинників і зміцнює зволожувальний бар'єр шкіри. Корисні лактобактерії в складі мають миттєву підтягувальну дію, вбирають і утримують вологу в підшкірному прошарку, що забезпечує шкірі постійну зволоженість. Корисні лактобактерії в складі надають легкий ефект ліфтингу та забезпечують шкірі постійну зволоженість.
Запатентований комплекс Lacto Moisturizing FermentationTM, одержуваний за допомогою молочнокислих бактерій для забезпечення зволожувального бар'єра та седативного догляду для чутливої та сухої шкіри за регулярного застосування допомагає повернути шкірі втрачену пружність, оберігає від деформації й обвисання, сприяє розгладжуванню зморщок. Молочний тонер легко вбирається в шкіру, забезпечуючи глибоке зволоження та гладкість, не створюючи жодної липкості.
Рекомендується для шкіри, схильної до сухості та чутливості.
Спосіб застосування: Вранці та ввечері після вмивання нанесіть необхідну кількість засобу на шкіру обличчя. Щоб збільшити вбирання тонера, ніжно помасажуйте обличчя кінчиками пальців.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 200мл
Вид:
Тонер

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?