Всі категорії
Додати товар

Ампульний тонер-міст medi-peel melanon x liposome ampoule mist 100 мл

750 грн
Опис

Ампульний тонер-міст Medi-Peel Melanon X Liposome Ampoule Mist бореться з пігментацією та зморшками, моментально освіжаючи та зволожуючи шкіру. Засіб забезпечує антивікову дію та покращує загальний тон, надаючи здорове сяйво та гладкий рельєф.
Продукт розгладжує, зменшує глибину зморшок, освітлює пігментні плями та ластовиння, усуваючи тьмяність і покращуючи тургор.
Міст рівномірно розпорошується, відмінно підходить для підготовки шкіри до макіяжу.
Продукт легко і швидко використовувати як тонер і сироватки, зручно підтримувати оптимальний рівень зволоженості в будь-який час.
Ліпосомальна технологія доставки стабілізує та транспортує активи глибоко в епідерміс, за рахунок чого вони працюють у глибоких шарах шкіри, мають більш швидкий та потужний ефект.

Основні компоненти:
Транексамова кислота - освітлювальний актив, пригнічує активність тирозинази - ферменту, який запускає вироблення пігменту меланіну. Не викликає фоточутливості, може використовуватись у денному догляді.
Глутатіон стимулює відновлення, загоює мікроушкодження, уповільнює вікові зміни, бореться з почервонінням та відбілює.
MadeWhite™ - комплекс, що складається з мадекасосіда, похідного центели азіатської, і пентилен гліколю. Пригнічує вироблення ферменту циклооксигенази, що регулює запальну реакцію, тим самим запобігає запаленню та слідам від акне.
Redsnow - антивіковий комплекс, створений на основі екстракту японської камелії, що росте на острові Чеджу, Корея. Redsnow підвищує вироблення колагену, пригнічує гени MMP-1, що стимулюють розпад молекул колагену, та блокує рецептори, які запускають процес окислення клітин.
SingGreen - комплекс з екстрактів папайї, яблука, винограду та сливи. М'яко відлущує, вирівнює тон і розгладжує.
Ретиніл пальмітат і ретинальдегід - форми вітаміну A, які мають виражену омолоджуючу дію, прискорюють процеси регенерації клітин в епідермісі. Мають ліфтинг-ефект, надають легку освітлювальну дію.
Пептиди (Hexapeptide-11, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4) підвищують пружність і щільність, стимулюють вироблення колагену, зміцнюють позаклітинний матрикс, розгладжують зморшки та запобігають їх появі.
Аскорбінова кислота - форма вітаміну C, яка має антиоксидантну дію, захищаючи клітини від вільних радикалів, за рахунок чого уповільнює процес старіння, а також перешкоджає появі пігментації та вирівнює тон.
Арбутин – потужний освітлювальний актив, відбілює пігментацію та перешкоджає синтезу меланіну, усуває тьмяність та нерівний тон.
Ніацинамід (вітамін B3) вирівнює загальний тон, покращує колір обличчя, стимулює вироблення колагену, освітлює, уповільнює транспортування меланіну в епідерміс, зміцнює гідроліпідну мантію.
Пантенол (вітамін B5) знімає почервоніння та свербіж, зміцнює гідроліпідний бар'єр, перешкоджає випаровуванню вологи, сприяє відновленню.

Підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: струсіть, розпиліть на відстані 20 сантиметрів від обличчя, легкими рухами пальців, що поплескують, допоможіть засобу вбратися. Можна використовувати як до, так і після нанесення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Інгредієнти:
Вітамін Е Пантенол Пептиди Ніацинамід Гліколева кислота
Вид:
Тонер

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?